10 tips til firmagaver til jul
Firmagaver Profilering Reklameartikler

10 tips til firmagaver til jul

Det er ikke enkelt å finne ut av hva man skal velge som julegave. Det er vel kanskje enda vanskeligere når det er snakk om firmgaver til mange ansatte. I denne bloggposten finner du 10 tips til forskjellige julegaver du kan velge eller få inspirasjon av.

Fjellreven Re-Kånken

En klassisk sekk som alltid vil være i mote.Denne versjonen er en spesialversjon som er miljøbevisst.Laget utelukkende av polyester plast som er resirkulert. Også mulighet med trykk av egen logo, perfekt som firmagave.

Fjellreven Re-Kanken
Fjellreven Re-Kanken

Hovden lue fra Dale of Norway er en sporty og flott unisex lue av 100% myk og lett merino-ull i førsteklasses holdbar strikkekvalitet. Designet kombinerer det tradisjonelle og moderne, og tilbys i delikate farger. Mens de fleste luer i ull er blandet med syntetiske fibre eller fôr, lager Dale of Norway også fôret i et tynt lag av ultramyk merino. Ren ull sikrer optimale egenskaper: Varmer, puster og absorberer fuktighet. Luen matcher alle Hovden gensere og jakker, og kan maskinvaskes på ullvask.

 

Dale Of Norway Lue
Dale Of Norway Lue

De 24 dagene med venting før juleaften er her. I denne fine adventskalenderen finner du ikke overraskende nok 24 gode øyeblikk. Her får du et knall utvalg av Te og sjokolade.. 

Bamberg matboks av bambusfiber. Matboks laget av 50 % bambusfiber og 50 % PP-plast. Leveres med gaffel, kniv og et elastisk bånd for å holde alle delene sammen. Bambusfiber og PP-plast.

Miljøvennlig Matboks
Miljøvennlig Matboks

Trådløs over-ear modell, Sudio Klar, gir en overlegen 360 graders lytteopplevelse. Klare støyreduksjonskapasiteter, og Bluetooth 4.1-teknologi lar deg trykke på mute for verden rundt deg, og fordyp deg i musikken. Med 30+ timers spilletid

Laquiole Le Couteau biffkniver 6 stk i en gaveeske er en gave som både oppleves -og som er – eksklusiv. Knivene er håndlaget med ekte tre i skaftet. Hver kniv er laget av sin egen tresort: Ibenholt, Wenge, Valnøtt. Eik, Rosewood og Einer.
I og med at knivene er laget med ekte tre bør de vaskes for hånden.
Leveres i en flott treeske til å oppbevare knivene i.

Eksklusivt sett av fem Kaiser-kniver, en brødkniv, en kokkekniv, en grønnsakskniv, en nakirikniv samt en santokukniv. Settet kommer pakket i en eksklusiv canvasholder. En flott julegave å gi bort til dine ansatte. Her får de virkelig verdi for pengene Emb: Gaveeske.

Utviklet for profesjonelle og kresne hjem som vil ha beste stekeskorpe. Stekepannen er laget av 18/10 rustfritt stål med et Dupont Platinum Plus belegg. En slitesterk, holdbar og stilfull stekepanne.

Trangia 25-3UL/GB Stormkjøkken.Stort kokesett til 3-4 personer med gassbrenner. Inneholder 2 kjeler og vindskjerm i aluminium. Stekepanne i non-stickbelagt aluminium.

 

Vi har flere modeller i forskjellige prisklasser, ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på valg av stormkjøkken 🙂

Trangia Stormkjøkken
Trangia Stormkjøkken

Dette er en solid, klassisk termos med praktisk skrukork. Termosen rommer 1 liter, og passer fint både på tur, skole og arbeid. Korken er lett å skru på, og er garantert lekkasjefri slik at du trygt kan ha den i sekken. Den medfølgende koppen er dobbeltisolert. Termosen holder innholdet varmt eller kaldt i 24 timer. Termosen kommer med et hendig håndtak, og den er lett å helle fra.

Termosen er laget i kraftig rustfritt stål, og er naturlig BPA- fri. Volum: 1 liter. Termosen kommer i klassisk Stanley – grønn (Hammertone Green).

Selv med 10 gode tips til valg av firmagaver er det ikke sikkert at disse traff akkurat det du leter etter. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hjelp og valg av riktige julegaverr til din bedrift. Vi svarer på alle spørsmål og ser frem til å hjelpe deg

Jubilum Reklameartikler
Jubilum Reklameartikler
Lukk meny