Active Noise Cancelling

Åpent kontorlandskap

Vi hadde ikke tenkt så mye på det, men hadde ofte hørt om Active Noice Canselling hodetelefoner. Såkalt ANC hodetelefoner. Og dette er vel egentlig et godt eksempel på at vi sammen med våre kunder finner frem til produkter som møter nye behov. Vår kunde hadde akkurat flyttet inn i åpnent kontorlandskap og det var flere som slet med å finne fokus med all bevegelse og støyen rundt i det åpne lokalet. De hadde hørt om «sånne hodetelefoner som holdt støyen ute»… Og da var vi i gang med å lete rundt – til vi fant det kunden ønsket.

Stadig flere bedrifter velger åpne landskap i stedet for de klassiske cellekontorene. Det er for og imot på det, men det tar vi ikke opp her. Men når man nå engang sitter der i det nye landskapet og sliter med å konsentrere seg så er disse hodetelefonene et absolutt must.

Du behøver ikke engang ha lyd eller musikk på. Bare det å sette hodetelefonene på seg og trykke på ON gjør at du raskt kommer deg inn i din egen lille boble. Utrolig herlig opplevelse kan vi bekrefte etter å ha prøvet dem.

Når vi testet dette så var det merkbart og nærmest litt artig at vi ikke engang hørte vår egen tasting på tastaturet når vi skrev, ikke hørte vi hva de snakket om rett bak oss – og opplevelsen av å være i en egen boble var nærmeste komplett. SÅ behagelig. 

Og naturligvis – så kan du lytte til din egen musikk om du ønsker det. Og ringer telefonen din så hører du det, tar den – og kan snakke som vanlig. 

De vi nå har testet er SUDIO som har KLAR aktiv støyreduksjon, er trådløse og har «Over-Ear» hvit mic.

Den har en aktiv brusredusering, 30 timers spilletid og en måned standby. 

Lydbilde gjør at du så absolutt vil nyte din favorittmusikk også.

Kan anbefales!! 


Ønsker du å lese mer om den og vurdere den som en gave til dine ansatte, TRYKK HER.

ANC
SUDIO-hodetelefoner
Lukk meny