Sjokolade firkanter med logo

9 Populære reklameartikler vi anbefaler i 2023

De 9 reklameartiklene som vi anbefaler i denne artikkelen er velkjente og godt brukte, og det er ikke uten grunn. Det er produkter som alle har gode muligheter for logotrykk og bli sett. Enten det er på kontoret eller på vei til kontoret. Vi kan spesielt anbefale punkt nummer 9.

1. Krus eller kopp med logo

Et krus med trykk eller en kopp med logo treffer perfekt som reklameartikkel når man holder til i Norge. Vi er et av de landene i verden som drikker mest kaffe, så det er ingen tvil om at de vil bli brukt kommer til å bli brukt. Det er mange forskjellige produkter å velge mellom, i alle mulige forskjellige former og størrelser.

2. Penner med logotrykk

Penner er noe det alltid er bruk for og med en logo påtrykket er dette en svært velegnet reklameartikkel. Du får en god reklamepenn i de forskjelligste prisklasser. Med den rimeligste til 4-5 kroner til modellen over hundre kroner er du sikret å kunne få en penn tilpasset ditt budsjett. De fås i alle mulige farger og design og med alle de valgmulighetene som finnes har du her alle muligheter til å treffe egne ønsker for profilering av din bedrift. Vi har gode merker som Prodir, Pilot, INGLI

3. Handlenett og poser

Handlenett er perfekt hvis du vil tenke på miljøet og samtidig få markedsført logoen din. Plastposer er hyppig brukt og det er nødvendigvis ikke negativt så lenge man opprettholder en korrekt resirkulering. Men det skader ikke redusere forbruket og derfor er handlenettet som du kan bruke igjen og igjen et perfekt alternativ. Det kan pakkes såpass lite  at det passer fint i en lomme eller i ryggsekken din.

4. Powerbanks

Powerbanks kan alle ha bruk for. Enten man er på tur, camping, festival eller bussen for plutselig kan mobilen ha behov for å lades opp. Vi lever også et i kaldt land og som kjent er ikke det særlig fordelaktig for en mobiltelefon. Fra å være fulladet så går den raskt ned på null om du skulle snakke litt i telefonen eller ta noen bilder. Vær alltid forberedt å ha med deg en powerbank som med det rette også blir kalt nødlader.

5. Ryggsekk

Trykk logoen din på en kul ryggsekk og det er ingen tvil om at de den blir synlig hvorenn den blir båret rundt. Alle har bruk for en ryggsekk til enten studier, kontor eller ut på tur og til å ha med seg alt fra laptop til matpakke. Med gode eksponeringsflater og mange forskjellige design er dette et velfungerende reklameprodukt.

6. Paraply

Paraply med trykk av logo går under kategorien «nødvendighet» for vi bor i et land som opplever mye regn. Det er ingen tvil om at paraply trengs her til lands. Få positivitet ut av regnet, som f.eks. å få profilert bedriften din.

7. Minnepinne

Av typen reklameprodukt med høy oppmerksomhetsverdi er USB minne av de beste valgene. Fine trykkflater til logo og du kan gjerne velge en farge som tilsvarer virksomhetens egen. Alle som jobber med data har behov for en slik og den sparer også energi ved overføring av store datamengder ved at man plugger den rett i mottagerens maskin.

8. Verktøy

Et multiverktøy er noe alle har bruk for. Enten til småfiksing på kontoret, noe verktøy som skal skrues til eller i hjemme. Og ha den gjerne med deg der du ferdes slik at du kan hjelpe andre underveis. Og med en synlig logo gir dette en ekstra verdi. Velg mellom bits, tang, multiverktøy eller lommelykter og alt annet som finnes.

9. Jubilum

Nummer 9 er rett og slett oss. Det er ikke uten grunn til at mange kontakter oss med spørsmål om forslag. Det er ikke alltid like enkelt å finne det riktige produktet, sett bort jobben til oss så kan du bruke tid på andre arbeidsoppgaver.

Vi har 30 års erfaring når det kommer til firmagaver, profilering og giveaways. Enten du trenger gaver til ansatte eller profilering med produkter så har vi kunnskapen som bidrar til at du blir fornøyd. Ler mer om oss eller kontakt oss gjerne! 🙂

Kontakt oss

Jubilum As
Leverandør av Firmagaver, reklameartikler og profilering.

M: +47 94 38 66 73

Mail: post(at)jubilum.no

Kom i kontakt med oss i dag.