Gjør som Trond Moi og kokkeler de lekreste retter i støpejernpanne! Stekepannen som varer i generasjoner! Styrket med naturlig olje fra soyabønner.
«Inne på Farmen brukte jeg jernpanne på det meste! Den funker knallgodt til all type matlaging.»
I vår august kampanje på firmagaver har vi støpejernpannen fra Trond Moi / Sabor.

INTRODUKSJONSPRIS kr 699,- eks mva
Produsert av 100% støpejern – et robust materiale med gode egenskaper der varmen fordeles jevnt og gir fin steke overflate. Overflaten herdes i en nitrideringsprosess som sammen med naturlig olje fra soyabønne gir en ekstra beskyttelse og hindrer rust. Etter at jernpannen er støpt og sandblåst, blir den varmebehandlet i en vakuumtank på 650°C. Luften inne i tanken vil brytes ned til hydrogen og nitrogen. Hydrogenet fordamper fra tanken og nitrogenet vil da reagere med jernets overflate. Dette resulterer i at overflaten blir om til jernnitrid, som gjør den svært stabil og rustresistent. Etter nitrideringsprosessen, påføres en vegetabilsk olje. Vi bruker økologisk soya-bønneolje. Dette er essensielt for alle gryter og stekepanner i støpejern da det gir en naturlig slipp-lett effekt og hindrer oksidering.

Bedre og bedre hver gang den brukes
Fordelen med en jernpanne er at den bare blir bedre og bedre for hver gang den brukes. Ved bruk av støpejernpanne er det viktig å bruke tilstrekkelig med smør eller olje. Å steke maten med smør gir en god, nøtteaktig smak og fin steke skorpe. Vent med å snu maten til den har oppnådd en tynn steke skorpe, for best resultat. Samtidig som du unngår at maten lett fester seg, hjelper også dette med å bedre slipp-lett effekten jo mer du bruker stekepannen. Ved slik riktig bruk vil du kunne ha glede av støpejernpannen i generasjoner fremover. Det kaller vi bærekraftig!
Brukes til alt
Stekepannen kan brukes til det meste – stek egg til frokost, en saftig biff til middag og du kan til og med tilberede en deilig fiskesuppe i den. Passer alle koketopper samt grill. Bruk gryteklut da håndtakene blir svært varme.
Rengjøring av stekepannen
Rengjør alltid støpejernpannen for hånd i varmt vann. Det er viktig at pannen er avkjølt før rengjøring. Unngå å bruke såpe da dette vil trekke ut fettlaget som har sin fordel i å forbedre og forlenge produktets levetid. Tørk godt etter rengjøring. Ved å unngå fuktighet i jernpannen, vil den ha vanskeligere for å ruste. Ved behov anbefaler vi å gni litt matolje etter rengjøring for å ivareta overflaten.

For forespørsel på stekepannen eller andre firmagaver send oss gjerne en mail: post@jubilum.no, eller via vår kontaktside: