Person i dress på Mobil - Back to work

Back to work

og på vei rett inn i høsten
Så var vi der igjen. Inn i gamle rutiner med tidlig frokost og å komme seg avgårde til jobb på enten sykkel, i bil eller på tog. Det har vært et deilig avbrekk mellom planer, og det som nå er minner om sommeren 2023. Alle har gjort forskjellige ting. Noen har seilt, andre har vært på hytta mens andre har stupt rett opp i en hetebølge i Europa. Noen har hatt med seg sommergave fra jobben, som en solkrem og en vannflaske. Andre bedrifter har ikke for vane å gi sommergaver, men heller å gjøre en aktivitet. 

BACK TO WORK AKTIVITET
Sånn som nå, når alle starter opp etter ferien kan dere enkelt invitere til en hyggelig oppstart på høsten. 

Overrask med en velkomstsamling

Arranger en uformell velkomstsamling der alle ansatte kan dele ferieopplevelsene sine. Henge opp noe pynt, kjøpe nye grønne planter som vil friske opp utover høsten eller plukke noen markblomster kanskje og skrive med store bokstaver:
VELKOMMEN TILBAKE!  
Det bidrar til å bygge et positivt fellesskap og styrke relasjonene mellom kollegene. Og det er hyggelig å kunne fortelle om hva man har opplevd, før man igjen tar fatt på jobben.
Stikk gjerne ut og kjøp med noe ekstra godt å spise. Det blir alltid satt pris på.

Du kan også sette en vannflaske på skrivebordet til den enkelte, med en liten hilsen om Velkommen tilbake. Man blir glad av sånt!

Vi har 30 års erfaring når det kommer til firmagaver, profilering og giveaways. Enten du trenger gaver til ansatte eller profilering med produkter så har vi kunnskapen som bidrar til at du blir fornøyd. Ler mer om oss eller kontakt oss gjerne! 🙂

Kontakt oss

Jubilum As
Leverandør av Firmagaver, reklameartikler og profilering.

M: +47 94 38 66 73

Mail: post(at)jubilum.no

Kom i kontakt med oss i dag.