Foto av Lexington puter

Firmagaver. Alt du trenger å vite!

Hva er en firmagave?

Firmagaver er ofte produkter, men det kan også være reiser, eventer eller andre begivenheter. Det er viktig å tenke på at det man gir bort blir sett på som verdi av mottakeren. Velg derfor produkter som er både kule, men også god kvalitet. Å få en gave er en melding om at man blir satt pris på.

Firmagaver med logo?

Det er selvfølgelig muligheter med trykk av din logo på firmagaver. Produkter kan ofte få trykket logo rett på fra produsent, men er det snakk om et merke som ikke tilbyr dette jobber vi med flere trykkerier som alle levere strålende resultat som gjør at du blir fornøyd.

Når gir jeg firmagaver til ansatte?

Det er rett og slett ingen regler på når du kan gi gaver til dine ansatte, men de fleste følger likevel de samme høytidene og feriene som gode tidspunkter å gi bort en gave på.

Firma julegaver

Julegaver er den gaven som blir mest gitt av bedrifter til sine ansatte. Jul er allerede en høytid for å gi bort gaver, så da passer det jo perfekt at man får en liten gave fra arbeidsplassen sin. Vi har produkter i alle prisklasser, fra mat gaver til ski. Vi kan designe og produsere både kort og innpakking hvis trengs.

Sommergaver

Sommergaver til ansatte er gjerne mer rettet mot årstiden og det å være ute å nyte været. Det er flott å kunne få en liten gave fra bedriften før man går ut i en lang ferie.

Påskegaver

Påskegaver er også mer fokuserte på høytiden. Det er gaver som får en til å tenke påske som er den store selgeren her. Det kommer vel som ingen overraskelse at det er påskeegg til ansatte som er vår besteselger når det kommer til påskegaver.

Alle gaver du gir fra din bedrift!

En firmagave gis gjerne til de ansatte ved forskjellige anledninger, til forretningsforbindelser og andre som har en relasjon til virksomheten.  Generelt defineres dette som firmagaver.  
Det kan være alt fra påskeegg til påske  og sommergaver som en liten muntrasjon i hverdagen, eller julegave.
Eller en flott penn ved kontraktsinngåelser og en vase til en foredragsholder.
I hovedsak er gaven ment å være et varig minne for mottakeren. En fysisk gave gir et varig minne om anledningen, for mottageren.

At du ønsker å takke for arbeidsinnsatsen eller kanskje belønne en svært god idè.
Gaver er en perfekt måte å vise at du setter pris på den enkelte. 

Og den  som får gaven får en boost til å bidra litt ekstra, enten det er i et prosjekt med krevende deadlines eller at de rett og slett blir sittende til jobben er ferdig!

Ved å velge Jubilum som din firmagave leverandør får du tilgang til et stort utvalg av produkter, men også en leverandør som jobber for å skaffe deg det du vil ha. Til priser som passer ditt budsjett.

Firmagaver til kunder?

En firmagave med logo på er en unik mulighet for å profilere bedriften din men også gi kunden noe av verdi. Det er en flott måte å styrke forholdet til kunden din på. Det viser  takknemmelighet for samarbeidet dere har hatt i gjennom et langt år.

Hvordan bestiller jeg firmagaver?

Vi i Jubilum står klar til å hjelpe deg med å bestille firmagaver til din bedrift. Vi bistår deg med hele prosessen og holder deg oppdatert helt til du har motatt leveringen.

Vi finner gaver som passer ditt ønske og behov til en god pris. Service og pris er våre to hovedfokus når det kommer til å selge firmagaver.

Ta gjerne en kikk i nettbutikken, les om: ‘Våre Firmagave leverandører’ eller kontakt oss! 🙂

Vi har 30 års erfaring når det kommer til firmagaver, profilering og giveaways. Enten du trenger gaver til ansatte eller profilering med produkter så har vi kunnskapen som bidrar til at du blir fornøyd. Ler mer om oss eller kontakt oss gjerne! 🙂

Kontakt oss

Jubilum As
Leverandør av Firmagaver, reklameartikler og profilering.

M: +47 94 38 66 73

Mail: post(at)jubilum.no

Kom i kontakt med oss i dag.