Foto av et lysskilt med tekst: Thank you som betyr tusen takk

Firmagaver som sier takk. Enkelt og greit!

I en hektisk verden der vi ofte glemmer å sette pris på hverandre, ønsker vi å minne deg om betydningen av å spre glede og takknemlighet. Og hva er vel en bedre måte å takke dine medarbeidere på enn ved å gi unike og minneverdige firmagaver?

Gavetradisjoner har en lang historie, også i arbeidslivet, der ledelsen gjerne gir gaver til de ansatte. Vi finner frem til unike produkter som virkelig gir noe ekstra, og som virkelig får smilet frem hos dine ansatte og forretningsforbindelser. Vi har et bredt utvalg av kvalitetsfirmagaver som vil skape varige inntrykk og styrke relasjoner.

Vi forstår at hver bedrift er unik, og derfor har vi nøye utvalgte gaver som passer til de ulike anledninger og behov hos de forskjelligste virksomhetene. Enten det er for å markere et jubileum, anerkjennelse av ansatte, kundegaver eller feiring av spesielle begivenheter, er vi klare til å veilede deg gjennom prosessen. Vi tar hensyn til din merkevareidentitet og budsjett, og tilbyr skreddersydde løsninger som reflekterer verdien av din virksomhet.

Det som virkelig skiller oss ut, er tanken og omtanken bak hver gave vi tilbyr. Vi ser verdien av å skape en følelse av samhørighet og identitet i din virksomhet ved å vise at du setter stor pris på dine ansatte og forretningsforbindelser. Våre gaver representerer ikke bare pengeverdi, men er et uttrykk for omsorg og takknemlighet.

«Å gi firmagaver er mer enn bare å vise takknemlighet, det er en mulighet til å styrke relasjoner, bygge tillit og sette et varig avtrykk av profesjonalitet og omsorg.»

Vi inviterer deg til å utforske vårt brede utvalg av firmagaver, som inkluderer alt fra teknologiske produkter, skriveutstyr og hjemmeinnredning til reiseutstyr og mye mye mer.  Vi tror at en gave kan skape en positiv atmosfære og øke motivasjonen blant dine ansatte.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine spesifikke behov, og la oss sammen finne den perfekte firmagaven som vil etterlate et varig inntrykk hos dine ansatte og forretningsforbindelser.

Vi ser frem til å hjelpe deg!

Vi har 30 års erfaring når det kommer til firmagaver, profilering og giveaways. Enten du trenger gaver til ansatte eller profilering med produkter så har vi kunnskapen som bidrar til at du blir fornøyd. Ler mer om oss eller kontakt oss gjerne! 🙂

Kontakt oss

Jubilum As
Leverandør av Firmagaver, reklameartikler og profilering.

M: +47 94 38 66 73

Mail: post(at)jubilum.no

Kom i kontakt med oss i dag.