Firmajulegaver til ansatte

En gave øker tilknytningen mellom den ansatte og arbeidsplassen og som arbeidsgiver bør man nøye vurdere om hvorfor man gir gaven, hva man vil med den og hvilken effekt den vil skape.

GAVER SOM VERDSETTES
Vi foreslår gaver som er gjennomtenkte og gir noe ekstra. Gaver som skaper felles identitet ved at alle ansatte får den samme. De ansatte har forskjellige oppgaver, stillinger og lønn, men alle gir sitt viktige bidrag til virksomheten. Det er en fellesnevner.

En lik gave kan bidra til å forsterke fellesskapsfølelsen og styrke samholdet. Her gjelder det å ikke tenke kategorisk ut i fra hva den enkelte gjør, men hvem man er for bedriften.

BEDRIFTENS VERDIER OVERFØRES I GAVEN
Har bedriften forankret sine visjoner og verdier i gaven vil den rette gaven underbygge dette. Enten ved bruk av merkevare, funksjonalitet eller farger og design. Det er mange muligheter å velge mellom. Enten dere velger fra et standard sortiment eller om vi i samarbeid utvikler et spesialdesign for akkurat deres bedrift og deres anledning.

Firmajulegaver til ansatte

Vi har 30 års erfaring når det kommer til firmagaver, profilering og giveaways. Enten du trenger gaver til ansatte eller profilering med produkter så har vi kunnskapen som bidrar til at du blir fornøyd. Ler mer om oss eller kontakt oss gjerne! 🙂

Kontakt oss

Jubilum As
Leverandør av Firmagaver, reklameartikler og profilering.

M: +47 94 38 66 73

Mail: post(at)jubilum.no

Kom i kontakt med oss i dag.