Forslag til gave til ansatte

Forslag til gave til ansatte.

Å finne den perfekte gaven til ansatte kan være en utfordring. Vi vil derfor hjelpe deg, med å komme med forslag til firmagaver.

Forslag til gave til ansatte.

Trenger du forslag til gaver til ansatte har du kommet til riktig artikkel. Du finner en mengde produkter som kan være til inspirasjon, og som du kan kjøpe hos oss.

Ikke alltid like lett.

Det er ikke alltid like lett å finne den perfekte gaven. Akkurat den som det virkelig blir satt pris på, og som gleder. Det er også tidkrevende å skulle sette opp et helt prosjekt hvis det skal gis til mange. Det finnes så mange produkter og muligheter. Enten man legger vekt på funksjon eller merkevare og må forholde seg til et budsjett.

Spør oss! Vi har lang erfaring med å løse oppgaver som å finne gaver som treffer. Som er «spot on».

Stekepanne fra Trond Moi og Sabor

Gjør som Trond Moi og kokkeler frem de lekreste retter i støpejernpannen! Stekepannen som varer i generasjoner, er derfor også en bærekraftig gave. Styrket med naturlig olje fra soyabønner. «Inne på Farmen brukte jeg jernpanne på det meste! Den funker knallgodt til all type matlaging.» Trond Moi.

Stekepanne fra Trond Moi og sabor

Rund støpejerns gryte fra Le Creuset

En av grytene som alle kjenner igjen. Klassikeren fra det franske bordet som har gjort sitt inntog i mange norske hjem. Ikke bare er de gode å lage mat i, men de er solide hvilket gir dem en lang levetid.

Termos fra Stanley

Perfekt til tur i skog og mark. Eller på jobben. Det er et eller annet med den klassiske looken til Stanley. Antagelig fordi den har det samme design og form som da den ble lansert i 1913 . Det oser liksom litt granbar og bål av denne.

4 sjokoladeplater fra Vigdis Rosenkilde

Kjøp inn flere esker og ha på lur! Plutselig så er det noen rundt deg som har behov for en liten oppmuntring i hverdagen. Har du ikke smakt den før, så burde du. Kjøp sjokoladen til deg selv og som gave til dine ansatte. For maken til sjokolade og smak har vi lett lenge etter, og vi fant den hos Vigdis Rosenkilde. Dette smakfulle tipset til å årets julegave går vi god for!

Kniv fra Brusletto

Vi er stolte av våre norske merkevarer. Brusletto har produsert kniver siden 1896 og møter så desidert dagens krav til kvalitet, design og norsk kvalitet. Start med å gi jaktkniven i år, så kan dere følge opp med en kokkekniv til neste år.

Vi har 30 års erfaring når det kommer til firmagaver, profilering og giveaways. Enten du trenger gaver til ansatte eller profilering med produkter så har vi kunnskapen som bidrar til at du blir fornøyd. Ler mer om oss eller kontakt oss gjerne! 🙂

Kontakt oss

Jubilum As
Leverandør av Firmagaver, reklameartikler og profilering.

M: +47 94 38 66 73

Mail: post(at)jubilum.no

Kom i kontakt med oss i dag.