FOto av folk som sitter på en konferanse og tar notater

Frokostmøter

Frokostmøter med en bærekraftig twist

Å arrangere frokostmøter kan være en effektiv måte å samle kollegaer, kunder og partnere. Tenk også på at det finnes enkle og smarte måter å bygge oppunder møtet på, som kan ha en stor positiv effekt på din bedrift sitt omdømme. Og møtet vil bli husket i etterkant.

Gi hver deltaker et bærekraftig produkt som en penn av for eksempel hvetehalm KLIKK HER, med din logo og en blokk laget av resirkulert papir, KLIKK HER gjerne også påtrykket din logo. Dette vil ikke bare være en hyggelig gest, men dette er praktiske produkter som vil kunne bli brukt både under møtet – og i etterkant.  Når deltakerne senere bruker produktene vil de også spre budskapet om din bedrift sitt engasjement, det faglige innholdet og ikke minst gjennomføringsevne til å bruke miljøvennlige produkter. 

Hva med å sette frem fair-trade sjokoladebiter? KLIKK HER
Dette vil gi deltakerne litt ekstra energi og glede, samtidig som det viser at du er bevisst på hvordan små detaljer kan ha stor effekt på miljøet. Og når møtet er over, kan du samle opp emballasjen og sørge for at den blir resirkulert.

Ved å bruke bærekraftige produkter på frokostmøter, kan du være med på å redusere miljøbelastningen og samtidig markedsføre bedriften din på en positiv måte. Så neste gang du skal arrangere et frokostmøte, tenk på hvordan du kan gjøre det mer bærekraftig og velg produkter som viser din bedrifts engasjement for en grønnere fremtid. Eller spør oss. Det har blitt lansert, og lanseres stadig nye miljøvennlige produkter, og vi har oversikten og muligheten til å tilby dette til deg. Funksjonen er den samme, men produktene er produsert i enten resirkulert eller gjenvinnbart materiale.

Foto: The Climate Reality Project on Unsplash

Send oss gjerne en forespørsel om tilbud på disse eller andre produkter. post(at)Jubilum.no

Vi har 30 års erfaring når det kommer til firmagaver, profilering og giveaways. Enten du trenger gaver til ansatte eller profilering med produkter så har vi kunnskapen som bidrar til at du blir fornøyd. Ler mer om oss eller kontakt oss gjerne! 🙂

Kontakt oss

Jubilum As
Leverandør av Firmagaver, reklameartikler og profilering.

M: +47 94 38 66 73

Mail: post(at)jubilum.no

Kom i kontakt med oss i dag.