Golfball på en putting green.

Golf produkter med din logo

Logoprodukter som blir husket!

-Vi produserer din logo på blant annet golfballer

 

Topp 5 grunner til hvorfor det er smart å ha logo på golfprodukter og dele ut til dine kunder

Når det kommer til markedsføring, er det alltid et poeng å finne kreative måter å promotere bedriften din på. En effektiv måte er å ha logoen din på golfprodukter og dele dem ut til kunder. Golf er en populær sport over hele verden, og det å knytte bedriftens merkevare til denne sporten kan gi deg en rekke fordeler. Her er de fem viktigste grunnene til hvorfor det er smart å bruke golfprodukter som reklamemateriell:

  1. Eksponering på golfbanen: Golfbaner er ideelle steder for å vise frem bedriftens logo til et bredt publikum. Enten det er spillere, tilskuere eller ansatte på golfklubben, vil golfproduktene dine med logoen din være synlige på banen. Dette gir deg kontinuerlig eksponering og bidrar til å bygge opp bevisstheten rundt merkevaren din. Det kan være alt fra på en peg til en markør. En t-skjorte, caps eller paraply.
  2. Målrettet markedsføring: Golfprodukter med logo er en flott måte å målrette markedsføringen din. Ved å distribuere golfprodukter til spillere og golfentusiaster, kan du sikre at merkevaren din når ut til en relevant målgruppe.
    Det gir en positiv effekt om din medspiller ikke har med nok golfballer, og du gir av dine egne – med logo preget på. Da blir merkevaren din husket ekstra godt.
  3. Langvarig eksponering: En av de store fordelene med golfprodukter er at de fleste av dem har lang levetid. Enten det er t-skjorter, caps, golfhåndklær eller golftilbehør, vil disse produktene bli brukt og sett på av mottakeren i lang tid. Dette betyr at logoen din vil være synlig i mange måneder eller til og med år fremover, noe som gir langvarig eksponering for merkevaren din.
    Unntaket er vel egentlig golfballen, for den forsvinner jo tidvis ut i buskas eller ned i en bekk. Så der trenger man stadig nye. Men når nestemann er på jakt etter sin egen ball, så finner han kanskje denne med din logo på istedenfor.
  4. Troverdighet og kvalitet: Golfprodukter er ofte assosiert med høy kvalitet og prestisje. Ved å knytte logoen din til disse produktene, kan du overføre denne positive oppfatningen til merkevaren din og også bli koblet med golfverdiene som presisjon, dyktighet og troverdighet.
  5. Bedriftens omdømme: Å dele ut golfprodukter med logoen din viser at bedriften din støtter oppunder sportslige aktiviteter. Ved å velge pegger i tre, miljøvennlige golfballer eller merker i tre opptrer du både bærekraftig samtidig som du signaliserer dette. Dette kan bidra til å styrke bedriftens omdømme og bygge lojalitet blant eksisterende og potensielle kunder. Når kunder ser at du gir dem noe av bærekraftig verdi kan det bidra til å skape et positivt inntrykk og øke sjansene for at de velger å gjøre forretninger med deg.

Konklusjon:

Å ha logoen din på golfprodukter og dele dem ut til kunder er en smart og effektiv måte å markedsføre bedriften din på. Det gir deg kontinuerlig eksponering på golfbanen, hjelper deg med å målrette markedsføringen din, gir langvarig synlighet, styrker bedriftens omdømme og knytter merkevaren din til positive verdier. Så neste gang du planlegger markedsføringsstrategien din, bør du vurdere å inkludere golfprodukter. De er attraktive og blir brukt.


TILBUD TIL OG MED 30 JUNI 2023

180 stk golfballer Callaway Super soft med logo i 1 farge, inkludert klisjé  kr 5378,-
Eks mva og frakt

Vi har 30 års erfaring når det kommer til firmagaver, profilering og giveaways. Enten du trenger gaver til ansatte eller profilering med produkter så har vi kunnskapen som bidrar til at du blir fornøyd. Ler mer om oss eller kontakt oss gjerne! 🙂

Kontakt oss

Jubilum As
Leverandør av Firmagaver, reklameartikler og profilering.

M: +47 94 38 66 73

Mail: post(at)jubilum.no

Kom i kontakt med oss i dag.