Swims paraply med reflekskant.

Refleksdagen

Forebygg med å gi refleksbrikker. En liten strøartikkel med stor verdi.


Vi husker tilbake på de klingende og harde refleksene som smalt i vegger, og tidvis mot sykkelen der vi også var livredde for at de skulle komme inn i eikene. Og gleden over å få dem fra forsikringsselskapet eller banken, når vi var med foreldrene å gjøre et ærend. Plutselig var det vi selv som stod og formante ungdom som så absolutt ikke ville bruke refleks, om at dette måtte de ha på seg. At det faktisk er vanskelig å se dem i høstmørket og at det var raskt å bli påkjørt. Men sikkerheten vant sjeldent mot en skråsikker ungdom. Og man skjønte at det var til ingen nytte med tvang, for da ville bare brikken bli plukket av og lagt i lommen med en gang de var ute av huset. Refleks var ikke kult. Ikke kult nok. Selv med nyvinningen slapwrap som er så enkel å bruke.

Det handler også om hvordan man gjør det. 
Selve refleksbrikkene kommer nå i et bredt utvalg av former, slik at man kan finne den som passer seg og sin identitet.

Det har kommet «myke» reflekser, som ikke smeller borti noe eller knuses, men som er nettopp det – myke. De finnes også i en klips variant slik at man raskt kan sette den på kanten av en veske eller et jakkeermet. Fort gjort, når ingen lenger ser en.

Slapwrap

Slapwrap er den refleksen vi selger mest av. Den smeller seg raskt rundt armen, og blir sittende. Og du kan bruke den samme på en tykk ytterjakke som på et t-skjorte erme. Den sitter like godt fast om du løper eller går, og den kan også settes utenpå buksebenet. Det er en fordel, for da ser bilisten straks at det er noe lysende som beveger seg. Du får den i forskjellige farger, du kan trykke logoen under eller over refleksflaten og velge mellom lengder.

Den vanligste størrelsen er 3×38 cm. Maks dekorflate 375×25 cm. Da passer den godt til både erme og fot. Og den sitter bedre på når den ikke er så bred. 


Men ønsker du andre størrelser så bare spør. Våre slapwrap er fremstilt i selvvlysende gult eller hvitt refleksmateriale, og er godkjent for å øke synlighet i henhold til CE EN 17353 Type B2.

Supplerende reflekser

Etterhvert har det kommet flere klesplagg med en mer diskret, men likevel synlig refleks. Disse reflekterer ikke lyset optimalt, men det ER tross alt refleks materiale i dem. Om det er det eneste man får de yngre til å bruke så er det enda bedre enn ingenting.


Vi synes det er supert at den sterke trend merkevaren SWIMS har lagt inn en reflekterende kant på sine paraplyer. Noe så smart! Når man er ute og går i regnet, en høstvåt mørk kveld så blir man beskyttet mot regnet og får økt synlighet.

Det reflekterende materiale som er lagt inn her har ikke samme sertifisering som slapwrapen og brikkene, og bør jo helst brukes samtidig da. Men det er fortsatt mye bedre enn ikke noe.

Nike, Craft og Salomon har også reflekterende løpetøy, men det er viktig å huske – uansett om du går, er en syklist eller en løper må du sjekke om refleksen i produktet møter kravet til sikkerhet og synlighet. 
Bruker du dem sammen med en slapwrap så er du mye tryggere i alle fall. Tenk gjennom hvordan du bruker refleks. Enten det er på jakken, baggen eller sykkelen.

Vi produserer din logo på alle refleksprodukter vi forhandler. I tillegg til bedrifter så får også skoler, barnehager og kommuner spesialpriser på reflekser.

HVA ØNSKER DU?

En vest til arbeid eller til løping?

Slapwrap, harde brikker eller myke brikker?

Fargevalg, trykk av logo osv


Ca 14 dagers leveringstid etter godkjent skisse (Illustrasjon av hvordan logoen blir seendes ut på ditt produkt. Denne lager vi alltid til din godkjenning, før produksjon).

Vi har 30 års erfaring når det kommer til firmagaver, profilering og giveaways. Enten du trenger gaver til ansatte eller profilering med produkter så har vi kunnskapen som bidrar til at du blir fornøyd. Ler mer om oss eller kontakt oss gjerne! 🙂

Kontakt oss

Jubilum As
Leverandør av Firmagaver, reklameartikler og profilering.

M: +47 94 38 66 73

Mail: post(at)jubilum.no

Kom i kontakt med oss i dag.