Sommergaver til ansatte

Sommergaver til ansatte

Sommerferien er den gode tiden mellom planene og minnene

Å leke på stranden er en herlig måte å nyte sommerdagene på!

SOMMERGAVER TIL ANSATTE

Ønsker du å gi dine ansatte en hilsen med på ferien, så spør oss gjerne. Dette kan vi nemlig! Vi har utvalget, og vet hva som er mest populært akkurat nå.

Det er ikke alltid så mye som skal til, men en lett og leken sommergave er en hyggelig gest til de ansatte. Vi har solkrem, solbriller, badeballer, badelaken og mye mer. Leveringstiden er ca 12 dager, men ønsker du logo trykket på bør du være litt tidligere ute. Og enkelte populære produkter kan være vanskelig å få tak i, når sommeren nærmer seg. 
 kan være alt fra en badeball til lek og morro på stranden, et badelaken med en kul tekst eller en solkrem

Det eneste du trenger å gjøre er å velge hvilken gave, fra de forslagene vi kan sende til deg. Og fortelle oss om hvor mange du har behov for. Og ønsker du en logo trykket på, så ber vi om at du sender den i et sektorisert filformat. Vi blir enige om en ønsket leveringsdato, ordrebekrefter din bestilling -så kan du lene deg tilbake mens vi gjør jobben.


SOMMERGAVENE SOM BLIR BRUKT GJENNOM HELE SOMMEREN,

TIL HØSTEN BANKER PÅ!


Å gi sommergaver til de ansatte har flere positive fordeler, og det er en gest som viser omtanke og takknemlighet for deres innsats og engasjement. Her er noen av grunnene til hvorfor det kan være verdt å gi sommergaver til de ansatte:

Sommeren er en tid for å slappe av, nyte øyeblikkene og lade opp batteriene. Det er også en tid for refleksjon, hvor vi ser tilbake på det vi har oppnådd sammen og ser frem til nye muligheter som venter. I dette lys ønsker vi å gi dere en sommergave som både kan hjelpe dere med å nyte sommeren og minne dere om hvor mye dere betyr for oss.

Vi har sommergaver til de ansatte som er både nyttige og meningsfulle, og som vil bli brukt. Vi foreslår også at du benytter miljøvennlige produkter der det er mulig.

  1. Personlig notatbok: Sommeren er en tid for nye eventyr og inspirasjon. Ta med deg denne personlige notatboken på reiser, strandturer eller utflukter, og fyll den med dine tanker, ideer og minner. La den være et sted der du kan reflektere og finne inspirasjon i de små øyeblikkene.
  2. Reisekopp: Uansett om du er på vei til jobben, stranden eller fjellene, vil denne reisekoppen være din trofaste følgesvenn. Fyll den med din favorittdrikke og start dagen med en forfriskende start.
  3. Solbriller med UV-beskyttelse: Beskytt øynene dine mot sommersolen med disse stilige solbrillene. De gir ikke bare UV-beskyttelse, men gir deg også en kul og avslappet sommerlook.
  4. Håndklær til stranden: Sommer og strand,  er som hånd i hanske. Disse myke og absorberende håndklærne er perfekte for å slappe av på stranden og bruke etter at du har tatt deg en dukkert.
  5. Et godt bokvalg: Hva er sommer uten en god bok? Velg blant et utvalg av bøker, fra spennende romaner til inspirerende selvutviklingsbøker. Nyt øyeblikket og la tankene fly av sted til fjerne steder og fantastiske historier.
  6. Velværeprodukter: Sommeren er også tiden for selvpleie og avslapning. Vi har satt sammen en samling av velværeprodukter, inkludert duftende lotions, beroligende aromaterapi og avslappende øyemaske, slik at du kan ta vare på deg selv og finne ro i hektiske tider.
  7. En vannflaske: Det blir ofte varmt, og det er viktig å sørge for å få i seg nok å drikke. Med en kul drikkeflaske, helst i stål – for da kan den enkelt gjenvinnes – og preget med din logo viser du omtanke for dine ansatte, samtidig som logoen vises frem. Ikke bare til de ansatte, men til alle i deres omgivelser.
  8. Snorkelutstyr: Det er spennende å kikkened på havbunnen og den verden som befinner seg der. Med et godt snorkleutstyr kan du følge godt med, og gjerne oppdage en helt ny verden. Og om du er engstelig for brennmaneter så har du en enda bedre oversikt og kan se disse i god tid.
  9. Solkrem og leppepomade: Huden bør beskyttes ekstra godt på sommeren, så hvorfor ikke sende med en solkrem og en leppepomade, preget med logoen? Det er gaver som nødvendigvis ikkekoster såmye, men som blir brukt – helt frem til høsten banker på!

Vi har 30 års erfaring når det kommer til firmagaver, profilering og giveaways. Enten du trenger gaver til ansatte eller profilering med produkter så har vi kunnskapen som bidrar til at du blir fornøyd. Ler mer om oss eller kontakt oss gjerne! 🙂

Kontakt oss

Jubilum As
Leverandør av Firmagaver, reklameartikler og profilering.

M: +47 94 38 66 73

Mail: post(at)jubilum.no

Kom i kontakt med oss i dag.