Tekstil med logo til bedriftsidrettslaget

Å bygge et sterkt bedriftsidrettslag har mange fordeler, både for ansattes helse og det styrker også bedriftskulturen.

Bedriftsidretten i Norge har til og med sitt eget forbund, og der finner du alt fra bowling, bordtennis og innebandy til løp,ski og sykkel. De fleste vil kunne finne en aktivitet som passer akkurat for dem. En flott måte å fremme samhold og identitet i bedriften er gjennom å utstyre bedriftsidrettslaget med tekniske klær i høy kvalitet, påtrykket bedriftens logo. Eller designet på en slik måte at det ikke levner tvil om hvilken bedrift de representerer. 

Vi tilbyr mange løsninger for bedrifter til å bestille spesialproduserte klær, som inkluderer alt fra t-skjorter, treningsjakker, bukser til hettegensere og til og med løpesko og utstyrsbagger og deltaker nummerering. For ikke å glemme vårt gode utvalg av premier og pokaler. Det er alltid gøy å få en premie for innsatsen.
Vi har det meste av det du trenger for å skape et enhetlig og profesjonelt lag.

Høy kvalitet av produkter.

Vår visjon er å tilby produkter av høy kvalitet som varer lenge. Og vi vektlegger bærekraftige løsninger. Vi tar kvalitet på alvor og har fokus på at logotrykk og/eller design vil gi ønsket effekt. Vi har tekstiler som ser like flotte ut selv etter flere vask, slik at bedriftsidrettslaget alltid gir et godt inntrykk.

Vårt utvalg av skreddersydde tekniske klær med logo er allsidig og passer for alle typer bedrifter og organisasjoner. Enten det er til bedriftsidrettslaget, som arbeidsklær eller for å støtte lokale idrettslag, har vi den ideelle løsningen som oppfyller dine behov.

Vi er også behjelpelige med å få produsert opp tekstiler til ditt lokaleidrettslag, der din logo eller design kan bli trykket på. Dette er en fin måte for bedrifter å gi tilbake.

Støtt bedriftsidrettslaget med profilklær.

Investering i skreddersydde tekniske klær med logo er ikke bare en flott måte å fremme bedriftskulturen og samhørighet på, det er også en smart strategi for profilering. Når dine ansatte stolt bærer klær med bedriftens logo, blir de ambassadører for din merkevare og skaper et enhetlig og profesjonelt inntrykk. Under et sykkelritt eller en stafett så vil du enkelt se bedriftens ansatte, og din profil og logo vil være godt synlig for alt publikum.

Etter at du har godkjent skissen/korrekturen er det ca 2-4 ukers leveringstid. Vi jobber mot den deadline du har satt og sikrer at du mottar din bestilling i tide. Det er jo ikke særlig bra å motta løpetøyet til Holmenkollstafetten i juni.

Kontakt oss gjerne allerede i dag for å presentere dine behov, så gir vi deg helt uforpliktende et forslag og et pristilbud. Vi ser frem til å hjelpe deg med å skape et imponerene og samkjørt lag som representerer bedriften din på en profesjonell måte.

FOTO: Pixabay

Vi har 30 års erfaring når det kommer til firmagaver, profilering og giveaways. Enten du trenger gaver til ansatte eller profilering med produkter så har vi kunnskapen som bidrar til at du blir fornøyd. Ler mer om oss eller kontakt oss gjerne! 🙂

Kontakt oss

Jubilum As
Leverandør av Firmagaver, reklameartikler og profilering.

M: +47 94 38 66 73

Mail: post(at)jubilum.no

Kom i kontakt med oss i dag.