BEDRIFTSIDRETTS LAGET

Gi bedriftsidrettslaget ditt det ekstra konkurransefortrinnet det trenger med skreddersydde tekstiler med logo! Uansett om dere er et stort selskap eller en liten bedrift, er det å investere i bedriftsidrettslagets utstyr en smart strategi for å bygge samhold, styrke merkevaren og inspirere de ansatte til å yte sitt beste på og utenfor arbeidsplassen. Vi har tekstil til aktiviteter som golf, fotball, løping osv. og vi trykker logoen deres på produktene.

En av de største fordelene med egne drakter, er synligheten det gir. Når laget stiller opp i en enhetlig drakt med deres bedriftslogo på brystet, blir dere gjenkjent og husket. Dette er en utmerket mulighet til å bygge deres merkevare og skape positiv oppmerksomhet rundt bedriften deres. Enten dere deltar i lokale turneringer, bedriftsligaer eller veldedighetsarrangementer, vil deres logo bli sett av potensielle kunder, partnere og samfunnet generelt. Det er en enkel og effektiv måte å øke bedriftens synlighet og skape en varig innvirkning.

I tillegg til synligheten det gir, fremmer utstyret med bedriftslogoen en følelse av fellesskap og samhørighet blant de ansatte. Når laget stiller opp i enhetlige tekstiler, blir dere en tydelig og stolt representasjon av bedriftens verdier og kultur. Det gir en følelse av tilhørighet og kan bidra til å styrke arbeidsmiljøet. Når de ansatte føler seg som en del av et samspilt team både på og utenfor arbeidsplassen, kan det resultere i økt motivasjon, samarbeid og produktivitet. Bedriftsidrettslaget blir en plattform for å bygge sterke bånd mellom kollegaer og skape et positivt og engasjert arbeidsmiljø. Bare tenk på gleden det gir, når laget vinner en stafett eller en sykkelkonkurranse. Da blir det mye hopping og glede og positive meldinger til hverandre, på laget. Og går det ikke så bra, så er også det å gi hverandre støtte noe som kan videreføres i hverdagen.

Videre kan tekstiler med bedriftslogo fungere som en belønning og motivasjonsfaktor for de ansatte. Når de ser at bedriften investerer i bekledning i høy kvalitet, oppfattes det som en anerkjennelse av deres innsats og engasjement. Det sender en melding om at bedriften bryr seg om deres trivsel og velvære.

Kontakt oss for å høre om hva vi kan gjøre for din bedrift. Både ved valg av tekstil, utstyr, eller også få deres logo trykket på.
post@jubilum.no