Design

Vi spesialtilpasset produkter slik at de tilpasses bedriftens grafiske profil og visuelle identitet. Logo trykk, bruk av farger og design.

.

Utvikle en tydelig og gjenkjennbar logo og vær konsistent ved bruk av farger.

Vi tilpasser din logo til produkter

En logo er et visuelt symbol som representerer bedriftens identitet og er ofte det første inntrykket en kunde eller klient får av selskapet. En godt utformet logo kan være en kraftig måte å signalisere bedriftens verdier på. Her er noen måter en logo kan kommunisere bedriftens verdier:

 1. Fargevalg: Farger spiller en viktig rolle i logo design og kan formidle følelser og assosiasjoner. For eksempel, bruk av grønn kan assosieres med miljøbevissthet og bærekraft, blå kan signalisere pålitelighet og tillit, mens rødt kan indikere lidenskap og energi. Valg av farger i logoen kan derfor reflektere bedriftens verdier og fokusområder.

 2. Designstil: Designstilen i en logo kan si mye om bedriftens verdier. Enkelhet og renhet i design kan signalisere en bedrift som verdsetter effektivitet og modernitet. På den andre siden kan en mer leken og kreativ designstil formidle innovasjon og originalitet. Valget av fonter og grafiske elementer kan også bidra til å formidle en bestemt følelse eller budskap.

 3. Symbolikk og ikoner: Mange logoer inkluderer symbolske elementer som er relevante for bedriftens bransje eller verdier. For eksempel kan en logo for en miljøorganisasjon inneholde en blomst, som symboliserer naturvern og bærekraft. Disse symbolene kan umiddelbart formidle hva bedriften står for, uten at det trengs mye tekst.

 4. Målgruppe: En logo bør også ta hensyn til målgruppen bedriften ønsker å nå. For eksempel, hvis bedriften ønsker å appellere til unge, urbane forbrukere, kan logoen bruke en moderne og ungdommelig designstil. Å forstå målgruppen og deres verdier kan hjelpe til med å utforme en logo som resonnerer med dem.

 5. Konsistens med merkevarestrategi: Logoen bør være i tråd med bedriftens overordnede merkevarestrategi og verdier. Hvis bedriften verdsetter bærekraft og miljøvennlighet, bør dette gjenspeiles både i logoen og i resten av merkevareidentiteten.

Kort sagt, en logo er en visuell representasjon av bedriftens verdier og identitet. Gjennom fargevalg, designstil, symbolikk og konsistens med merkevarestrategi kan logoen formidle bedriftens verdier på en effektiv måte og skape en sterk tilknytning til målgruppen.

Bruk av logo i design

Logoen, med form og farge, kan danne utgangspunktet for andre gjenkjennbare design.

Du kan bruke logoens farger og form for å skape en visuell kontinuitet og styrke merkevarens identitet. Her er noen tips:

 1. Farger: Bruk logoens farger som en inspirasjon for fargevalget i mønstrene. Gjenta eller variér fargene i mønstrene for å skape en sammenhengende estetikk. Pass på at fargekombinasjonene er harmoniske og appellerer til målgruppen din. Vær oppmerksom på kontrasten mellom mønsteret og produktet, slik at logoen og mønsteret skiller seg ut og er tydelige.
 2. Form: Ta logoens form eller deler av den og inkorporer dem i mønsterdesignet. Du kan gjenta logoens ikoniske elementer som en del av mønsteret for å skape gjenkjennelse. For eksempel kan du bruke logoens figur eller symbol som et gjentagende mønster i ulike størrelser og vinkler.
 3. Plassering: Vurder hvor du vil plassere mønsteret på produktet. Det kan være en heldekkende design, eller du kan bruke mønsteret som en aksent på bestemte områder. Husk å ta hensyn til produktets form og funksjon, og sørg for at mønsteret fremhever logoen og forsterker merkevareidentiteten.
 4. Skalering: Sørg for at mønsteret er skalérbart og kan tilpasses forskjellige produktstørrelser. Det bør se bra ut både på små og store flater uten å miste detaljer eller bli uklart. Test mønsteret på forskjellige produkter eller materialer for å sikre at det fungerer godt i ulike sammenhenger.
 5. Balanse: Oppretthold en balanse mellom mønsteret og andre elementer på produktet, for eksempel tekst eller bilder. Unngå at mønsteret tar oppmerksomheten bort fra logoen eller viktig informasjon. Vurder også hvordan mønsteret kan fungere med andre designelementer i produktserien for å skape en helhetlig og koordinert estetikk.

Ved å bruke logoens farger og eller form på en kreativ måte i designet kan du skape en visuell gjenkjennelig produktlinje som styrker merkevarens identitet. Vi hjelper deg med å tilpasse mønsteret til hver unike produkttype for å oppnå best mulig resultat.

Hvordan bestiller jeg?

Enten du foretrekker å bestille via nettbutikken vår, kontakte oss via email eller telefon så skal prosessen være like enkel for deg som kunde. Du vil alltid få personlig service og oppfølging fra oss og anbefalinger når det kommer til valg av produkt, logotrykk og levering.

 • Antall

  Det er ofte et minimums antall når det kommer til produksjon av produkter med logo.

 • Leveringstid

  Vi har produkter med express levering hvis det trengs på kort varsel. Vanlig leveringstid er mellom 2-3 uker når det kommer til produksjon av reklameartikler med logo.

 • Frakt

  Vi kan levere til alle steder i Norge. Vi har også muligheter for om pakking og mellomlagring hvis det trengs. Der man vil at produktene skal leveres til forskjellige steder.

  Det er ikke gratis frakt hos oss, rett og slett fordi vi ikke kalkulerer inn fraktkostnaden in i prisen på produktene, fordi vi fakturerer ut kostnaden på denne 1 til 1.

HVORFOR DU BØR VELGE JUBILUM?

Om du velger å handle hos Jubilum får du mange fordeler i tillegg til et solid utvalg av produkter.

Skreddersydde løsninger

Vi trykker logo eller ditt design på produktene. Eller tilpasser produktene.

Lave priser

Vi har en fornuftig og bærekraftig drift og kan derfor tilby gunstige priser.

Høy produktkunnskap

Mer enn 25 års bransjeerfaring og et brennende engasjement.

Dedikerte kunderådgivere

Vi leverer på service og oppfølging.

Pakkeri, lager, distribusjon

Vi tilbyr ekstraservice som du kan ha bruk for.

Bærekraftige produkter

Vi prioriterer bærekraftige og miljøvennlige produkter.

Logo trykk og design

Det kan trykkes logo og ditt design på nær sagt alle produkter og materialer. Vi anbefaler deg den metoden som passer best til ditt valgte produkt og forklarer deg hvorfor. Og du må gjerne spørre. Prismessig er det variasjoner fra metode til metode. Oftest blir det dyrere å trykke i flere farger.

Silketrykk

Oblat trykk

Brodering

Trillekoffert

Et skilt som står for &. Det er rødt.

Camelbak drikkesekk

Gravering

Kobbergryte på hvit bakgrunn

Vinga kobbergryte

Vinga trancher sett

Smeg sitruspresse

UPDATES

I vår jobb er vi innom mange fagfelt, og når vi kommer over noe vi mener kan ha interesse for flere – ja da skriver vi litt om det, her. God lesning!
 • Refleksdagen

  Forebygg med å gi refleksbrikker. En liten strøartikkel med stor verdi. Vi husker tilbake på de klingende og harde refleksene…
 • 9 Populære reklameartikler vi anbefaler i 2023

  De 9 reklameartiklene som vi anbefaler i denne artikkelen er velkjente og godt brukte, og det er ikke uten grunn.…
 • Reklameartikler til messer

  Du kan rekke å bestille nå. Reklameartikler til messer Nå er straks høsten her, med mange messer, samlinger og meet-ups.…
Logo for Jubilum

Jubilum

FIRMAGAVER – REKLAMEGAVER – PROFILERING – JUBILEUMSGAVER – DESIGN

Kontakt oss