Super varm firmagave til din mobil.
Dunpose Mobil

Super varm firmagave til din mobil.

Vi fikk inn en dunpose for mobil til testing og jeg skal si at den gjør det den skal! Den er perfekt som firmagave eller giveaway i et kaldt land som Norge. Det er viktig for oss å teste våre produkter, slik at vi vet at dine ansatte blir fornøyd med produktene vi leverer, enten det skal være firmagave eller profileringsartikkel

Testing av dunposen

God og myk som en dunjakke er den -og den er jo også fylt med andedun. Vi tok den med opp i fjellet for testing. Til tross for at Oslo været for det meste har levert regn så har det faktisk vært kuldegrader, snø og utfordrende forhold i fjellet. Og i hvertfall for min mobil. Jeg er superivrig til å ta bilder av det vakre landskapet jeg har rundt meg der oppe og tar stadig frem mobilen for å knipse. Men i kulda så raser jo kapasiteten på kort tid, og vips – så blir det ikke flere bilder, nei. Men vips – så er nå problemet løst.

Gi dine ansatte et produkt som beskytter telefonen i kulden.


Dunposen Thermopoc beskytter mobilen i kulda og bidrar til at batteriet holder seg mye lengre. Og praktisk er det også at posen beskytter mobilen mot støt. Mobilen er jo mye mer utsatt for dette når man er i full fart på ski, og lett kan ramle.

Og når du først har den med deg, så er det svært praktisk at den har en lomme for penger og kort på samme sted som mobilen.

Mobilpose-firmagave
Mobilpose-firmagave

Utmerket firmagave

Dette er et nesten «must have» produkt for vinterens aktiviteter og en utmerket gave til for eksempel ansatte til påske, som en liten gave under et event der man kanskje er ute i full aktivitet.


Ønsker du å markedsføre din virksomhet så kan også logoen trykkes på. Da er det ingen tvil om hvem som er giver av gaven, og logoen vil være svært synlig.

RDS Sertifisering

Posen er ogå RDS sertifisert, hvilket innebærer at dunen som er benyttet garanterer 100% god dyrevelferd.

(RDS står for Responsible Down Standard)

Av andre produsenter som har sertifiseringen RDS kan nevnes; Arc`teryx, Bergans, Berghaus, Esprit, H&M, Haglöfs og Levi`s for å nevne noen.

Og du – den praktiske karabinkroken gjør at du enkelt kan henge den på sekken eller baggen din.

Lukk meny