Våre mest populære leverandører av firmagaver

Nedenfor finner du en liste på våre mest populære firmagaver. Noen av produktene finner du i nettbutikken vår, men de fleste produktene fås ved å ta kontakt med oss. Dette grunnet at vi gjerne behandler priser ut i fra hver enkelt forespørsel.

Savner du et merke eller produkt? Kontakt oss

Hvis du er på utkikk etter et spesielt produkt eller et merke vi ikke har, er det beste du kan gjøre å ta kontakt med oss. Vi finner løsningen for deg, enten det er at vi får oss en ny leverandør eller kan gi deg andre ideer. Flere av merkene vi har, er fått inn rett og slett fordi en kunde var på utkikk etter noe vi ikke hadde på det tidspunktet.

Bergans er et norsk merke som ble etablert i 1909. Ble startet med oppfinnelsen av ryggsekk med meis.

Bergans Logo

Craft er et svensk merke som produserer funksjonell sportstekstil. Perfekt produkter til bedriftslaget i løping/fotball/etc.

Craft Logo

Fjellreven kommer fra den lille svenske byen Örnsköldsvik. Merket fokuserer på klær til friluftsliv, men leverer også sekker og klær til urbant bruk.

Fjellreven

Georg Jensen er en dansk sølvsmie som ble stiftet i 1904. Ble kjøpt opp av Royal Copenhagen, og nå et datterselskap av konseret Royal Scandinavia. Et av Danmarks største designvirksomheter.

Leverer flotte og fine produkter, med alt fra vaser til smykker. Flott som enten julegaver eller jubileumsgaver.

Georg Jensen Logo

GPBM er en batterileverandør. Har også powerbanks, belysning og brannsikkerhet produkter. Hos oss er Powerbanksene de mest populære artiklene, enten det er til julegave, profilering eller som en giveaway.

GPBM Logo

Velkjent merke for de fleste. Grunnlagt i Moss i 1877. Produserer tekstil og utstyr for friluft, sport og fritid. Spesielt rettet mot seiling og fjellet.

Blant annet hovedsponsor for Norges Seilforbund

Helly Hansen logo

Jamie Oliver, den verdenskjente kokken, har en egen serie med kjøkkenutstyr som egner seg ypperlig som firmajulegave.

 

Jamie Oliver Logo

Laguiole produserer biffkniver av høyeste kvalitet. Utsøkt design og kvalitet. Her får du biffkniver som virkelig skaper oppmerksomhet.

Laguiole logo

Le Creuset er kjent for sine kvalitetsgryter i støpejern. Her vet du hva du får. Leverer også mange andre produkter til kjøkkenet og bordet.

Le CreusetLogo

Rosendahl leverer alt til bordet og kjøkkenet. Her er det ingen tvil at du finner noe som er perfekt til å gi bort i gave til dine ansatte. Enten det er porselen eller glass.

Rosendahl logo

Van Doren leverer flotte klokker som tar design inspirasjon fra Norge i form av fjell og fjorder.

Mange forskjellige prisklasser, her har du muligheten til å få en flott Jubileumsgave utenom det vanlige.

Van Doren Logo

Stelton er et dansk firma. Produserer blant annet termokanner, drikkeglass, bestikk og kopper. Designet av blant annet Arne Jacobsen og Erik Magnussen.

Kanskje mest kjent for kaffekoppen ToGoClick, eller termokannen. ToGoClick er en flott profilerings mulighet med fin mulighet til trykk av logo.

Stelton logo

Vinga Sweden har flotte produkter til hjemmet og personlig. Med alt fra bagger, til ryggsekker og vannflasker. Tilbyr også et flott gavekort som er enkelt å gi bort med mulighet for trykk av eget design. Sjekk ut informasjon om gavekortet til Vinga: HER

Vinga Logo

SMEG er en italiensk produsent av hvitevarer.

Smeg Logo

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hjelp og valg av riktige julegaver til din bedrift. Vi svarer på alle spørsmål og ser frem til å hjelpe deg

Jubilum Reklameartikler
Jubilum Firmagaver
Lukk meny