Firmagaver med logo

Gjort enkelt

Ønsker du å gi firmagaver med logo trykket på, er dette noe av de jobbene vi ofte gjør for våre kunder.

FRA IDE TIL FERDIG PRODUKT
I samarbeid med deg finner vi frem til de produktene som passer best til ditt budskap. Enten du skal gi produktene som reklamegaver på en messe eller i en kampanje. Det kan være alt fra en nøkkelring og isskrape til t-skjorter og capser, eller arbeidstøy.

Vi har årevis med erfaring og vet hvilke trykkemetoder som passer best på de forskjelligste materialene som stål, bambus, bomull og lær, for å nevne noen. Vi prøver alltid å finne frem til bærekraftige alternativer.

Enkelte ganger krever for eksempel et logotrykk at vi legger en farge under logoen, slik at den blir solid i sine farge og uttrykk.
Dette -og mye annen kunnskap om trykkemetoder gjør at vi kan gi deg de rette anbefalinger.

Produktreklame er en etablert og effektiv metode for å gjøre kundegrupper oppmerksomme på at man finnes i markedet.

Produktreklame er også en positiv bidragsyter for å bygge et godt arbeidsmiljø, om alle får samme vannflaske med logo på. Og kanskje også sitt eget navn trykket på, i tillegg. Vi har positive erfaringer med det.

I eksempelet fra THE SKIER ser du hvordan vi har lagt logoen på de forskjellige produktene. Og vi har også utviklet en egen Energy Bar for The skier. Kult!
Ønsker du å se mer av jobben vi har gjort her, kan du gå inn på hjemmesiden til THE SKIER.
Adressen er: THESKIER.NO

Som prosjektledere loser vi deg gjennom alle prosessene slik at du kan være trygg på at alle frister nås, og at produktene dine kommer frem til deg i tide.

Vi opplever at våre kunder er svært godt fornøyd med kvaliteten på vårt arbeid, vår evne til å ta ansvar og oppfølgingen.

Du er velkommen til å prøve oss, du også.

 

Profilerings produkter, kaffekopp, kaffe, energibar med logotrykk: The Skier