Firmagave

Firmagaver

 En firmagave gis gjerne til de ansatte ved forskjellige anledninger, til forretningsforbindelser og andre som har en relasjon til virksomheten.  Generelt defineres dette som firmagaver.  
Det kan være alt fra påskeegg til påske  og sommergaver som en liten muntrasjon i hverdagen, eller julegave.
Eller en flott penn ved kontraktsinngåelser og en vase til en foredragsholder.
I hovedsak er gaven ment å være et varig minne for mottakeren. En fysisk gave gir et varig minne om anledningen, for mottageren.

At du ønsker å takke for arbeidsinnsatsen eller kanskje belønne en svært god idè.
Gaver er en perfekt måte å vise at du setter pris på den enkelte. 

Og den  som får gaven får en boost til å bidra litt ekstra i en kanskje særdeles krevende tid.  

Hva er en firmagave?

En firmagave kan rett og slett være hva som helst, det viktigste er at det er noe av verdi som du gir mottakeren. Det trenger heller ikke koste allverden. Det mest populære er fysiske produkter, som  sekker, servise, turutstyr eller powerbanks.

Ved å velge Jubilum som din firmagave leverandør får du tilgang til et stort utvalg av produkter, men også en leverandør som jobber for å skaffe deg det du vil ha. Til priser som passer ditt budsjett.

Powerbanks

Firmagave til kunder

En firmagave med logo på er en flott mulighet for å profilere bedriften sin men også gi kunden noe av verdi. Det er en flott måte å styrke forholdet til kunden din på. Det viser  takknemmelighet for samarbeidet dere har hatt i gjennom et langt år.

Hvordan bestiller jeg en firmagave?

Vi i Jubilum står klar til å hjelpe deg med å bestille firmagaver til din bedrift. Vi bistår deg med hele prosessen og holder deg oppdatert helt til du har motatt leveringen.

Vi finner gaver som passer ditt ønske og behov til en god pris. Service og pris er våre to hovedfokus når det kommer til å selge firmagaver.

Ta gjerne en kikk i nettbutikken, les om: ‘Våre Firmagave leverandører’ eller kontakt oss! 🙂

Jubilum firmagaver