Firmajulegaver

Firmajulegaver gir ekstra inspirasjon.

Firmajulegave er en positiv investering i dine ansatte. Å gi en firmajulegave er et konkret minne om at de ansatte blir satt pris på. At innsatsen de nedleggerfor bedriften er verdifull. Og selv om man i en hektisk hverdag kanskje ikke rekker å si en hyggelig kommentar til alle – så er julegaven en fin måte å vise sin takknemlighet på. Og med den viser at man verdsetter sine kolleger, hver eneste dag – hele året!.

PERSONLIGE GAVER

Personlige gaver kan være ryggsekker eller en fleece genser. Eller kanskje noe til badet som en badekåpe. Søk gjerne etter det i søkefeltet i nettbutikken, for å finne noen forslag. Eller spør oss :-).
Men enda mer personlige produkter er bl.a. belter, klokker og smykker.
Send oss et spørsmål om du ønsker forslag til akkurat din bedrift. post@jubilum.no
Eller kikk her; PERSONLIGE GAVER

GAVEKORT

Har de ansatte mange forskjellige interesser, alderen spenner vidt eller at dere rett og slett ønsker at alle skal få velge eksakt sin egen gave, så er et gavekort et flott alternativ.
Send oss et spørsmål om du ønsker forslag til akkurat din bedrift, bruk søkefeltet eller ta en kikk her; GAVEKORT

MATGAVER

Ta kontakt med oss om du ønsker en helt unik matgave!

Vi har norske leverandører av spekeskinker, spekepølser og laks. Men også konfekt, krydder, olje & balsamico i fine gavepakker.

GAVEPAKKER

Både våre leverandører og vi setter sammen fine gavepakker frem til jul. Ønsker du et eget forslag til din bedrift så send oss en forespørsel.
Skriv gjerne antall og budsjett så finner vi frem gode forslag til deg. 

 

Kontakt oss for å finne din firmajulegave

Vi i Jubilum står klar til å hjelpe deg med firmajulegavene til din bedrift. Vi bistår deg gjennom hele prosessen og holder deg oppdatert helt til du har mottatt leveringen.

Vi finner gaver som passer ditt ønske og behov til en god pris. Service og pris er våre to hovedfokus når det kommer til å selge firmagaver.

Ta gjerne en kikk i nettbutikken, les om: ‘Våre Firmagave leverandører’ eller kontakt oss! 🙂