Firmajulegaver

Firmajulegaver gir ekstra inspirasjon.

Firmajulegaven viser de ansatte at de blir satt pris på. At innsatsen de nedlegger er verdifull for bedriften. Og selv om man i en hektisk hverdag kanskje ikke rekker å si en hyggelig kommentar til alle – så er julegaven en fin måte å vise sin takknemlighet på. Og med den viser at man verdsetter sine kolleger, hver eneste dag – hele året!.PERSONLIGE GAVER

Personlige gaver kan være ryggsekker eller en fleece genser. Søk gjerne etter det i søkefeltet for å finne noen forslag. 
Men enda mer personlige produkter er bl.a. belter, klokker og smykker.
Send oss et spørsmål om du ønsker forslag til akkurat din bedrift, bruk søkefeltet eller ta en kikk her; PERSONLIGE GAVER

GAVEKORT

Har de ansatte mange forskjellige interesser, alderen spenner vidt eller at dere rett og slett ønsker at alle skal få velge eksakt sin egen gave, så er et gavekort et flott alternativ.
Send oss et spørsmål om du ønsker forslag til akkurat din bedrift, bruk søkefeltet eller ta en kikk her; GAVEKORT

MATGAVER

Ta kontakt med oss om du ønsker en helt unik matgave!

Vi har leverandører av spekeskinker, laks og også olje & balsamico i fine gavepakker.

GAVEPAKKER

Både våre leverandører og vi setter sammen fine gavepakker frem til jul. Ønsker du et eget forslag til din bedrift så send oss en forespørsel.
Skriv gjerne antall og budsjett med i din forespørsel.

Kontakt oss for å finne din firmajulegave

Vi i Jubilum står klar til å hjelpe deg med å bestille firmajulegaver til din bedrift. Vi bistår deg med hele prosessen og holder deg oppdatert helt til du har motatt leveringen.

Vi finner gaver som passer ditt ønske og behov til en god pris. Service og pris er våre to hovedfokus når det kommer til å selge firmagaver.

Ta gjerne en kikk i nettbutikken, les om: ‘Våre Firmagave leverandører’ eller kontakt oss! 🙂

Lukk meny