Gaver til glede og gaver som sier takk!
Firmagave

Gaver til glede og gaver som sier takk!

At det er lange tradisjoner for å gi gaver er en kjensgjerning. Også at man mottar en gave fra gjerne ledelsen på arbeidsplassen. Hverdagene er travle. Kravene blir stadig større til både den enkelte såvel som til virksomheten. Effektiviteten blir satt i høysetet og det blir færre og færre anledninger til å sette seg ned å vise hverandre at man setter pris på enten den gode lederen eller den ansatte,

Årets firmajulegaver er valgt ut med hjelp fra Jubilum!

Det er lett å glemme å være oppmerksomme. Man ER jo der. Man har jo en jobb. Og man får gjenytelse i form av lønn. I så måte så står nok ikke en firmajulegave opp mot lønnings»posen» – men hva som ligger i den. Omtanken. Det har vært brukt tid på å finne frem til en gave som vil glede ikke bare en, men mange i virksomheten. Ofte med forskjellige interesser og med store aldersforskjeller. Dette er et av mange elementer som ligger i gaven. Det handler ikke bare om kroneverdi, men heller mest om tankene som ligger bak gaven. Og det er ingen som har krav på en gave. Det er kanskje nettopp derfor man blir så ekstra glad for den. Og man føler samhørighet med sine kolleger som også fikk den samme gaven. Det skaper en identitet til virksomheten. Og en glede over å bli satt ekstra stor pris på.

Vi i Jubilum har et av verdens beste yrker. Vi bidrar til å finne frem til de gavene som passer best å gi for virksomheten -og som mottakerne blir glade for. Og vår jobb er ikke ferdig før vi får tilbakemelding om at gaven virkelig gledet mottakeren som ga lydhøre uttrykk for glede. Og det er nettopp det Jubilum betyr:

Jubilum is an Latin word started with j. Here is the definition of jubilum in English. jubilum jubilum, jubili. neuter noun wild/joyful shout/cry; whoop of joy; halloo; shepherd’s song (L+S); jubilumnoun.

Forslag til firmajulegaver finner du her.

Lukk meny