Giveways
Gjort enkelt

Velkommen til jubilum

Giveaways med logotrykk

Giveaways er reklamegaver, trykket med logo som gis bort til kunder eller potensielle kunder. Hos oss finner du et bredt spekter av giveaways, promotion og reklameartikler. Du får muligheten til å profilere ditt varemerke til en god pris ved hjelp av flotte produkter. Vi hjelper deg å finne noe som passer ditt behov.

Det er en velkjent og fungerende måte å markedsføre på. De som mottar produktet får kjennskap til bedriften din, samtidig som de mottar noe av verdi og som vil bli brukt igjen og igjen

Kontakt oss

Hva vi har gjort:

Giveaways = branding​

Branding er prosessen med å forme oppfatninger og følelser knyttet til selskapet, produktet eller tjenesten i tankene til forbrukerne. Ved å gi bort produkter med logotrykk bygger du opp under brandingen og markedsføringen til bedriften.

 

Tilpassede gaver fungerer som vandrende reklameskilt for bedrifter. Fra merkede klær som t-skjorter og caps til kontorrekvisita som penner, notatbøker og USB-stasjoner, skaper hvert element en subtil, men effektiv reklame for selskapet. Når mottakerne bruker eller har på seg disse elementene, viser de ubevisst merket til potensielle kunder, noe som øker merkevareeksponeringen og -bevisstheten.
 
 
 
 
Golfballer i en boks med logotrykk

PENNER

Allsidige markedsføringsverktøy som er perfekte for branding.

handlenett

Handlenett med logo

Refleks

Refleks med logo.

logobånd

Bruk logobånd til å markedsføre din bedrift

drops og
Sjokolade

Drops og sjokolade med logotrykk

Refleks

Refleks med logo.

Håndkler fra Lexington liggende på et tre rekkverk.

Positive assosiasjoner

Gaver vekker positive følelser og etterlater et varig inntrykk på mottakerne. Når bedrifter gir kundene eller ansatte sine tilpassede gaver av høy kvalitet, bygger de en følelse av takknemlighet og lojalitet. Positive assosiasjoner fører til forbedret merkevareoppfatning, kunderetensjon og anbefalinger.

En gjennomtenkt gave kan hjelpe bedrifter med å uttrykke takknemlighet og bygge sterkere relasjoner med kundene sine. Enten det er en oppmerksomhet i ferien eller en gest som viser takknemlighet etter et vellykket samarbeid, får personlige gaver kundene til å føle seg verdsatt og knyttet til bedriften.

Hvordan bestiller jeg?

Enten du foretrekker å bestille via nettbutikken vår, kontakte oss via email eller telefon så skal prosessen være like enkel for deg som kunde. Du vil alltid få personlig service og oppfølging fra oss og anbefalinger når det kommer til valg av produkt, logotrykk og levering.

 • Antall

  Det er ofte et minimums antall når det kommer til produksjon av produkter med logo.

 • Leveringstid

  Vi har produkter med express levering hvis det trengs på kort varsel. Vanlig leveringstid er mellom 2-3 uker når det kommer til produksjon av reklameartikler med logo.

 • Frakt

  Vi kan levere til alle steder i Norge. Vi har også muligheter for om pakking og mellomlagring hvis det trengs. Der man vil at produktene skal leveres til forskjellige steder.

  Det er ikke gratis frakt hos oss, rett og slett fordi vi ikke kalkulerer inn fraktkostnaden in i prisen på produktene, fordi vi fakturerer ut kostnaden på denne 1 til 1.

HVORFOR DU BØR VELGE JUBILUM?

Om du velger å handle hos Jubilum får du mange fordeler i tillegg til et solid utvalg av produkter.

Skreddersydde løsninger

Vi trykker logo eller ditt design på produktene. Eller tilpasser produktene.

Lave priser

Vi har en fornuftig og bærekraftig drift, og kan derfor tilby gunstige priser.

Høy produktkunnskap

Mer enn 25 års bransjeerfaring og et brennende engasjement finner vi det du ønsker deg. 

Dedikerte kunderådgivere

Våre kunder er selve nerven i vår virksomhet Alt fra et hyggelig samarbeid til det at vi alltid leverer på service.

Pakkeri, lager, distribusjon

Vi tilbyr ekstraservice som du kan ha bruk for. Vi leier oss inn ved behov, slik at du kun betaler når du bruker tjenesten.

Bærekraftige produkter

Vi prioriterer bærekraftige og miljøvennlige produkter der det er mulig.  

Siste artikler

Sjekk ut våre siste artikler angående reklameartikler og markedsføring.

 • Refleksdagen

  Forebygg med å gi refleksbrikker. En liten strøartikkel med stor verdi. Vi husker tilbake på de klingende og harde refleksene…
 • 9 Populære reklameartikler vi anbefaler i 2023

  De 9 reklameartiklene som vi anbefaler i denne artikkelen er velkjente og godt brukte, og det er ikke uten grunn.…
 • Reklameartikler til messer

  Du kan rekke å bestille nå. Reklameartikler til messer Nå er straks høsten her, med mange messer, samlinger og meet-ups.…

Kundecaser

Hvordan vi har hjulpet andre:

 • Spicelab

  Spicelab.no OPPGAVE Spicelab ble etablert under mye lediggang under C-19 har det fortsatt i en liten, eksklusiv skala. Dette er…
 • The Skier

  Reklameartikler og giveaways for The Skier. BAKGRUNN  En gjeng skientusiaster gledet seg over å samle sitater, foto og filmer som…
 • Den perfekte firmagave

  Vi fikk en henvendelse om at kunden om at han hadde kjempedårlig tid. Briefingen var kort og klar. Kunne vi…