Giveaways
Giveaways

Giveaways

Giveaways er funksjonelle produkter man gir bort om det måtte være på messe, konferanse eller på en stand. Det er viktig at produktet gir gode muligheter for trykk av logo.

Giveways er et profilerings produkt, det vil si at det skal være med på å skape omdømme og reklame for din bedrift. Istedenfor reklame som blir lest, gir du et produkt med din reklame til din målgruppe. Og det er vel den eneste reklamen som mottageren faktisk takker deg for.

Er du på jakt etter «giveaways» ta kontakt med oss i Jubilum. Vi hjelper deg med å finne det rette produktet som bidrar til ønsket markedsføring. 

Utvalget av giveaways, reklameartikler og profileringsprodukter er nærmest underlig og det meste er mulig. Det krever innsikt og daglige oppdatering for til enhver tid å være orientert om hvilke produkter som finnes, hva som er attraktivt og å kunne vurdere om det gir ønsket effekt for akkurat ditt budskap. Dette jobber vi med hver eneste dag slik at vi kan være gode konsulenter og rådgivere.

I et samarbeid med oss vil du oppleve at du får god service, avlastning og hjelp gjennom hele prosessen. Fra idèutvikling, produksjon/trykking av logo/dekor frem til levering og fakturering.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om valg av riktig giveaways 🙂

Er du på utkikk etter ideer til valg av foreksempel reklameartikler, sjekk ut 10 tips til Reklameartikler


Lukk meny