giveaways

Giveaways

Giveaways er reklamegaver, ofte trykket med logo på som gis bort til kunder eller potensielle kunder. Hos Jubilum finner du et bredt spekter av reklameprodukter, promotion og reklameartikler. Du får muligheten til å profilere ditt varemerke til en god pris ved hjelp av flotte produkter. Vi hjelper deg å finne noe som passer ditt behov.

Det er en velkjent og fungerende måte å markedsføre på. De som mottar produktet får kjennskap til bedriften din, samtidig som de mottar noe av verdi og som vil bli brukt igjen og igjen.

 

Giveaways eller PRODUKTREKLAME?

Giveaways og reklameartikler har mye til felles. Der «giveaways» ofte er produkter som er gode i pris og handles inn i et større kvantum er produktreklame gjerne litt dyrere produkter som bedriften enten bruker selv eller gir bort i sjeldnere anledning.

Det er selvfølgelig også mulighet å bruke litt dyrere produkter i for eksempel en konkurranse, som en jubileumsgave eller ved intern premiering av løsninger.

Giveaways produkter

Når det kommer til valg av giveaway produkter er valgene mange. De mest populære er gjerne, handlenett, reflekser, nøkkelringer, penner og sjokolade. Se gjerne i nettbutikken eller kontakt oss så finner vi det perfekte produktet for din anledning.

Du kan også velge mellom mange bærekraftige produkter, som viser at du bryr deg om miljøet og samtidig skape en positiv oppmerksomhet for merkevaren din. Da bidrar du også til å redusere avfall. 

Det finnes mange bærekraftige alternativer i for eksempel resirkulerte materialer, naturlige produkter eller gjenbrukbare produkter som kan erstatte engangsartikler. 

Noen eksempler på bærekraftige produkter finner du ved å trykke HER.

Hvis du ikke finnet et produkt i nettbutikken, så fortvil ikke. Det er ikke alle produkter som er lagt inn i nettbutikken vår.

Drikkeflaske Reklameartikel
Flasker
Golfballer
Golfballer
Handlenett
Handlenett
Isskrape
Isskrape
Krus
Kopper og Krus
Laserpenn
Laserpenner
Musematter
Musematter
Nøkkelring
Nøkkelring
Notatbøker
Notatbøker
Pappkrus
Pappkrus
Reklameartikel paraply
Paraply
Reklameartikel penn
Penner
Powerbank giveaway
Powerbanks
Reflekser
Reflekser
Solbriller
Solbriller
USB Hub
USB Hub
Minnepinne
USB Minnepinne

Hvordan bestiller jeg?

Vi i Jubilum står klar til å hjelpe deg med å bestille give-aways og reklameartikler og produktreklame til din bedrift. Vi bistår deg gjennom hele prosessen og holder deg oppdatert helt til du har mottatt leveringen.

Vi finner produkter som passer ditt ønske og behov til en god pris. Service og pris er våre to hovedfokus.

Ta gjerne en kikk i nettbutikken, eller kontakt oss! 🙂