You are currently viewing Godt nytt år!

Godt nytt år!

Etter å ha hatt en hektisk innspurt mot jul, der vi har bistått bedrifter med å finne frem til årets julegaver for nettopp sine ansatte, har det vært en like kort og hektisk juleferie. Det har ikke vært mange dagene fri i år, men de dagene som var ble brukt til å koble helt ut. Det gjør godt å gjøre noe helt annet enn det man er vant med i det daglige.

Derfor er det flott for oss å tenke på ansatte som nå lager sin egen pasta med pastamaskin. Dette er noe ikke mange har gjort før, men er man først i gang så tryller man frem den ene gode smaken etter den andre. Og fersk pasta er skikkelig godt. Det passer jo veldig fint om man ønsker å bruke rester fra julematen.   

Og de som enten har blitt stående ute i kulda og hutre mens de følger sine barn i lek ute, kanskje på skøyter, har kunnet varme seg på en selvoppvarmingspute de har hatt i lommen. Det er ikke alltid så mye som skal til, men dette er så absolutt en gave som varmer. Bokstavelig talt.

Deilig kaffe og sjokolade er det mange som har kost seg med, et pledd har lunet gjennom en kjølig juletid og noen har valgt sin egen gave gjennom vår gavekortløsning.
Det er så mange muligheter, og vi hjelper deg gjerne med å finne den rette budskapsbærer for din virksomhet.

Det kan være en ny rutine som skal innføres, en produktomtale som ønskes fremhevet eller et tjenestetilbud man ønsker markedsført.

Skal dere på messe utover våren, så har vi mange relevante produkter som bidrar til å bygge oppunder både bedrift og produkt.

Vårt utvalg av bærekraftige og miljøvennlige produkter blir stadig større. Og vi møter mange fornøyde kunder som nå kan velge et miljøvennlig alternativ. Dette kommer vi tilbake til, men allerede nå er du velkommen til å spørre oss om gode råd.

For vår del så var juleferien lagt til fjellet, med lange dager på ski. Vakker natur og det å være ute er en høy inspirasjonsfaktor i vår hverdag. Mange ideer har dukket opp, ikke minst med tanke på hvordan vi kan få bidra til at våre kunder kan møte 2023 på en best mulig måte.