You are currently viewing Golfsesongen har startet!

Golfsesongen har startet!

Handle golfprodukter med logo hos oss!

Snøen har ikke smeltet fra seg i marka eller til fjells, men allikevel så åpner den ene etter den andre golfbanen for ivrige spillere. Enten de skal starte opp for første gang, eller om de har spilt i en årrekke. At golf er en populær sport kan man enkelt lese ut av statistikken. Golfforbundet informerer på sine sider om at det i 2022 var 168 golfbaner i Norge av ulik kvalitet og størrelse. Anleggene varierer fra de enkleste 6-hullsbanene, via 9-hullsbaner til store anlegg med 18 eller 27 hull.

Videre er det nå enklere enn noensinne å komme i gang med golf. Det kreves bare at du tar et nybegynnerkurs og tegner medlemskap i en norsk klubb. Det er heller ikke en dyr sport.

Mange bedriftsidrettslag har golf som en av flere idretter de tilbyr sine ansatte. Hva med å sponse utøverne med golftekstil, påtrykket med din logo? Eller å få laget en logo på golfballer som du både kan bruke innen bedriften og gi som gave til dine kunder som spiller golf? Ta kontakt med oss og hør om alle de mulighetene som finnes.

Kilde: https://www.golfforbundet.no/om/organisasjon/tall-og-fakta