Hold på varmen!

Hold på varmen!

Høye strømpriser fører til økt fokus på forbruk. Mange er nå pålagt hjemmekontor på grunn av Covid 19, og strømforbruket på dagtid er økt i forhold til det. Hva med å sende et varmende produkt som bidrar til at de som må være på hjemmekotor holder varmen, til tross for sparing av kilowatt? En god ullgenser, en fleecegenser eller et par ullsokker. Smarte produkter som en dusjtimer eller et pledd er også produkter som vitner om man bryr seg.

Miniatyr dusjtimer

Timeglass med sugekopp på postkort. Bruksanvisning inkludert. Pris ca kr 15,-
Kan påtrykkes logo og en hilsen på kortet den er festet på.

Vandring Ullstrømper

Ullsokker av høy kvalitet med coolmax i ditt eget design. Varm og slitesterk sokk strikket med 35% merinoull og 15% coolmax for ekstra kjøleegenskaper. Fukttransporterende og antibakterielle sokker med sølvioner for sport, fotturer og utendørsaktiviteter i høye og lave temperaturer. Maksimalt fem farger per linje og opptil femten farger i designet. Miljøsmart EU-produksjon. Sertifisert i henhold til Oeko-tex 100.

Pris ca kr 130,- pr par

SIGG Hot & Cold Food Jar 0,5L

Å «forberede» måltidene er den nye trenden med varm mat som gjør at kjøkken blir varmt på jorden. Lag og ta med egen mat – i stedet for å bruke penger på unødvendig dyre (og ofte ubrukelige) matutsalg. Prudusert av 18/8 stål av høy kvalitet og tilhører HOT & COLD-serien, som består av innovative produkter med utmerket isolasjon – maten holder seg varm eller kald i timevis – og fordi du kan spise direkte fra matposen får du mer tid til andre når du tar med deg Fordi termosen kan ta 0,5 liter, kan du ta med deg en komplett liten lunsjmeny – eller en solid porsjon varm suppe i skogen.

Volum: 0,5 liter
Størrelse: H 184 mm x Ø 95 mm.
Vekt: 327 g

Ca kr 230,- pr stk

Cable throw

Våre Cable pledd har en vakker struktur, som minner om tvinnede tau i en tofarget strikket look. Pleddet avsluttes på fineste vis med en ribbekant. Cable er maskulin og hyggelig som en genser perfekt til å pakke seg inn i. Pleddet er vevet av fantastisk myk alpakka – og saueull.

Pleddet er vevd av fantastisk myk og resirkulert alpakka og saue-ull. Å veve tekstiler av alpakkaull er en tradisjon i Peru, som går helt tilbake til Inka-tiden. Alpakkafibrene er mykere, mer slitesterke og varmere enn andre naturfibre. Pleddet nupper minimalt og bevarer det flotte uttrykket i mange år fremover. I pleddet er det benyttet 100% bærekraftig ull. Elvang er fair trade sertifisert på høyeste nivå hos World Fair Trade Organization (WFTO). Det er en garanti for at pleddet er fremstilt under rette forhold for miljø, mennesker og dyr.

Materiale: 50% alpakkaull & 50% saueull
Vekt: ca. 1000gram
Str.: 130×180 cm

Ca kr 1750,- pr stk

Kontakt oss for å få flere forslag til produkter som kan være aktuelle til hjemmekontoret. Enten det er varmende produkter, utstyr til hjemmekontoret eller antibakterielle produkter.
Vi hjelper gjerne til!

Lukk meny