Hvorfor ikke kjøpe en penn laget av resirkulert plast?
Prodir - penner av søppel

Hvorfor ikke kjøpe en penn laget av resirkulert plast?

Når i tillegg prisen er den samme så burde vel valget være enkelt?  En kulepenn er noe vi alle bruker hver eneste dag. Til notater, signaturer og til å skrive et lite brev, kanskje? 

Kulepenner er også en svært velegnet reklameartikkel med logo trykket på. Du ser den jo hele tiden der den ligger på skrivebordet, når du bruker den -eller om de står i en beholder i resepsjonen. Den er enkel å gi vekk, den kan sendes med post uten at det blir for dyrt, du kan bruke den på en messe eller til å signere viktige dokumenter.

Ved signering av formelle dokumenter er det smart å huske at blekket skal være blått. Vi har mange muligheter til å tilby deg akkurat det.

Velg gjerne en penn som er nærmeste din logofarge for full oppmerksomhet. Den vil da være et supplement til de øvrige reklameartiklene som logokrus, paraplyer, sjokoladebiter osv. 

Det som er svært positivt er det stadig økende antallet bærekraftige penner som er produsert med 100% resirkulert avfall, og for Prodir pennene så er det faktisk avfall fra egen produksjon.

Pennen ser like elegant ut og er like god å skrive med. Produsenten av Prodir har også utstyrt denne pennen med blyfritt blekk – så her har du alle mulgheter til å gi en miljøvennlig firmagave.

Ta gjerne en kikk på Prodir sin miljøvennlige penn HER. 


Prodir-DS3 Resirkulert plast
Lukk meny