Personvern erklæring

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Jubilum samler inn og bruker personopplysninger. Målet er å gi deg overordnet informasjon om vår behandling av personopplysninger.

Overskrift

PERSONVERNERKLAERING FOR JUBILUM

Personvernerklaering som vi har utviklet for Jubilum forklarer hvordan vi samler inn og benytter informasjon om våre brukere, og hvordan vi beskytter brukernes personvern. Vi respekterer din rett til personvern, og all behandling av personopplysninger skjer i henhold til norsk personvernlovgivning. Vi behandler også personopplysninger for å kunne gi deg tilbud, anbefalinger og innhold tilpasset ditt bruksmønster, til analyse, for å forstå markedstrendene og for å begrense misbruk av tjenestene. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Som eksempel kan nevnes navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.
HVEM ER VI
Jubilum tilbyr firmagaver til alle virksomheter i Norge. Våre kunder kan finne oss via vår hjemmeside: www.jubilum.no. Der legger vi også alltid ut månedlige tilbud, nyheter og oppdaterer fortløpende vår nettbutikk som ligger på samme hjemmeside. Vi er også på LinkedIn og Facebook. Og vi har en blogg: Firmagavetips.blogspot.com.
Ta kontakt om du ønsker å vite mer om hvordan du kan holde deg oppdatert om nyheter og gode produkttilbud.
HVORDAN VI JOBBER
Jubilum kontakter kundene per telefon, møter og e-mail og kan benytte MailChimp som sin markedsføringsplattform for utsendelse av markedsmateriell. Alle e-mail adresser ble der slettet pr. 25.5.18. Etter dette vil vi kun sende markedsmateriell til mottakere som har gitt sitt samtykke.
Vi benytter CRM som kundeoppfølgingsprogram.
VÅR KONTAKTINFORMASJON
Om du har spørsmål om vår behandling av personvernet og/eller vår personvernerklaering ber vi om at du tar kontakt med oss på enten mail: post@jubilum.no, tlf. 22 44 04 55 eller sender et brev til vår adresse:
Jubilum AS, Aslakveien 14E, 0753 Oslo
NÅR SAMLER VI INN PERSONOPPLYSNINGER OM DEG?
Når du legger inn bestilling i vår nettbutikk eller sender oss en forespørsel.
Når du samhandler med oss personlig gjennom korrespondanse, via telefon, i sosiale medier eller via websidene våre.
BARNS INTEGRITET
Vårt tilbud retter seg ikke inn mot personer under 18 år.
Vi samler heller ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra noen under en alder av 18 år. Om du er foreldre eller verge og blir oppmerksom på at dine barn har gitt oss sine personopplysninger, vennligst kontakt oss Om vi blir gjort oppmerksom på dette vil vi omgående fjerne denne informasjonen.
HVORFOR SAMLER VI INN OG BRUKER PERSONOPPLYSNINGER?
Vi samler inn og bruker personopplysninger hovedsakelig for å utføre direktesalg, sende deg gode produkttilbud, direkte markedsføring og å gi deg kundeservice. Vi samler også inn opplysninger om leverandører, partnere og personer som søker jobb eller arbeider i selskapet vårt.
Vi kan bruke opplysningene dine til følgende formål:
-Sende deg markedsføringskommunikasjon som du har bedt om. Dette kan omfatte tilbud og informasjon om produktene og tjenestene våre.
Denne kommunikasjonen er abonnementsbasert og krever at du samtykker til å motta den. Se skjema for dette HER.
-Sende deg informasjon om produktene og/eller tjenestene som du har kjøpt fra oss.
-Svare på et «Kontakt meg»-skjema eller andre webskjemaer du har fylt ut på Jubilum sine websider.
Følge opp innkommende forespørsler (kundestøtte, e-post, chat eller telefonsamtaler).
Gi deg tilgang og tjenester knyttet til vår nettbutikk
Utføre kontraktsmessige forpliktelser som ordrebekreftelse, faktura, påminnelser og lignende.
Kontakte deg for å utføre undersøkelser om hva du mener om produktene og tjenestene våre.

INNSAMLING AV PERSONOPPLYSNINGER BASERT PÅ KONTRAKTER OG AVTALER
Vi bruker personopplysninger til å oppfylle forpliktelser knyttet til kontrakter og avtaler med kunder, partnere og leverandører.
VÅR HJEMMEL FOR Å SAMLE INN PERSONOPPLYSNINGER
Innsamling av personopplysninger basert på samtykke
Vi samler inn samtykkebaserte personopplysninger ved hjelp av samtykkeskjemaer som
lagrer dokumentasjonen knyttet til samtykket som gis av den enkelte. Individuelle samtykker vil alltid bli lagret og dokumentert i systemene våre.

HVILKEN TYPE PERSONOPPLYSNINGER SAMLES INN?
Vi registrerer personopplysninger som e-mail adresse, navn og firmanavn når du sender inn en forespørsel eller skjema til påmelding/ nyhetsbrev. Disse opplysningene lagres i vår database for å yte eller sikre leveranse av den tjenesten du har bestilt, for å forbedre tjenestene våre og for å forebygge svindel. Innsamling av personopplysninger for distribusjon av nyhetsbrev er basert på samtykke. Se skjema for samtykke HER.
Likeledes vil vi lagre opplysninger når du kontakter oss ved å sende oss en e-post eller gir tilbakemeldinger gjennom funksjoner i tjenesten, herunder e-postadresse, telefonnummer og innholdet i epostforespørsler slik at vi kan svare på dine spørsmål. Eller også når vi har kontaktet deg og du har bedt om ytterligere informasjon om våre tilbud og tjenester.
Vi samler inn navn, telefonnummer, stilling og e-postadresse i tillegg til navnet på og kontaktinformasjonen til selskapet du jobber for. Vi kan også samle inn tilbakemeldinger, kommentarer og spørsmål som vi har mottatt fra deg i servicerelatert kommunikasjon og aktiviteter, som møter, telefonsamtaler, dokumenter og e-post. Fra websidene våre kan vi samle inn IP-adresser og handlinger utført på siden.
HVA VI SAMLER INN OG LAGRER NÅR DU BESØKER NETTSIDEN VÅR
-Produkter du har sett. Vi kan bruke dette til f.eks. å vise deg produkter du nylig har sett.
-Plassering, IP-adresse og nettlesertype. Vi bruker dette til formål som estimering av skatt og frakt.
-Fraktadresse: Vi ber deg om å skrive inn dette slik at vi for eksempel kan estimere frakt.
Vi bruker også informasjonskapsler for å holde oversikt over innholdet i handlekurven mens du surfer på nettstedet vår.
HVA VI SAMLER INN NÅR DU SENDER OSS EN FORESPØRSEL FRA NETTSIDEN VÅR
Produkter som du legger inn på forespørselslisten. Dette for å gi deg det beste pristilbudet. Vi bruker også cookies for å følge med på din forepørsel liste mens du surfer på siden. Og vi samler inn e-mails for å svare deg på din forespørsel.

HVOR LENGE TAR VI VARE PÅ PERSONOPPLYSNINGER?
Vi lagrer innsamlede personopplysninger så lenge vi mener det er nødvendig for å oppfylle formålet med innsamlingen. Samtidig vurderer vi behovet for å svare på forespørsler fra deg eller løse mulige problemer, overholde lovfestede krav under gjeldende lovgivning og behandle lovfestede krav/klager. I tillegg tar vi beskyttelsesformål i betraktning.
Dette betyr at vi kan oppbevare personopplysningene dine i en rimelig periode etter din siste samhandling med oss. Når personopplysningene som vi har samlet inn, ikke lenger er nødvendige, sletter vi dem på en sikker måte. Vi kan behandle opplysningene for statistiske formål, men i slike tilfeller vil opplysningene bli anonymisert.
SLETTING AV PERSONOPPLYSNINGER
I tillegg vil du som bruker når som helst kunne be oss om å slette opplysninger knyttet til deg som bruker, med mindre opplysningene er nødvendige for å levere en tjeneste som du fremdeles ønsker å ha tilgang til (eksempelvis et abonnement, nettbutikk, nyhetsbrev o.l.) eller det er lovpålagt å oppbevare opplysningene en viss tid (eksempelvis visse opplysninger knyttet til kjøp av tjenester i henhold til regnskapslovgivningen).
RETTIGHETER TIL EGNE PERSONOPPLYSNINGER
Du har følgende rettigheter til personopplysningene dine:
Rett til å be om en kopi av personopplysningene som Jubilum har om deg.
Rett til å be Jubilum korrigere personopplysningene hvis de er unøyaktige eller utdaterte.
Hvis du er registrert kunde i vår nettbutikk kan du endre dine egne opplysninger når som helst
Rett til å be om at personopplysningene slettes når det ikke lenger er nødvendig for Jubilum å oppbevare slike data av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.
Rett til når som helst å trekke tilbake et samtykke til at vi kan behandle personopplysningene dine.
Sett at du for eksempel har samtykket til å motta digital markedsføringskommunikasjon:
Hvis du ønsker å trekke tilbake dette samtykket, kan du bruke koblingen til å administrere abonnementene som inngår i kommunikasjonen. Merk at du fortsatt kan motta systemmeldinger og administrativ kommunikasjon, som ordrebekreftelser, fakturaer, systemmeldinger og varslinger om kontoaktivitetene dine, fra Jubilum.
Rett til å be om at Jubilum gir deg personopplysningene dine og om mulig videresender disse opplysningene direkte (i et overførbart format) til en annen dataansvarlig når behandlingen er samtykke- eller kontraktsbasert.
Rett til å be om at ytterligere databehandling begrenses dersom det har oppstått en tvist om nøyaktigheten eller behandlingen av personopplysningene dine.
Rett til å motsette deg behandlingen av personopplysninger dersom databehandlingen er basert på berettiget interesse og/eller direkte markedsføring.
TREDJEPARTS LEVERANDØRER SOM JOBBER PÅ VÅRE VEGNE:
Vi kan sende opplysningene dine videre til våre distributører, agenter, underleverandører og andre assosierte organisasjoner med det formål å kunne gi deg et tilbud/-service til ønskede betingelser.
TREDJEPARTS PRODUKTLEVERANDØRER VI SAMARBEIDER MED:
Vi samarbeider tett med ulike tredjeparts produktleverandører for å tilby deg produkter og tjenester i et bredt utvalg for å dekke dine behov for innkjøp av firmagaver. Når du spør om eller kjøper ett eller flere av disse produktene, vil den aktuelle produktleverandøren tidvis motta dine kontaktinformasjoner for å kunne tilpasse seg til deg som kunde og dine betingelser. Vi vil be dem om å slette disse dataene etter at varene er levert.
Vi samhandler med produktleverandører i andre land enn Norge, og informasjon om bestillers firmanavn, logo, design, personlige navn, adresse, telefonnummer og e-mail kan ved ordresituasjon bli sendt til disse.
Ditt samtykke til denne avtalen gitt ved å samhandle med oss representerer din godkjenning om denne informasjonsoverføringen.
DATASIKKERHET
Sikkerheten for din informasjon er viktig for oss. Men husk at ingen overføring via Internet, eller metode av elektronisk lagring er 100% sikker. Vi jobber med å bruke komersielt akseptable midler for å beskytte dine personopplysninger, men kan ikke gi garanti for den absolutte sikkerhet.


Annen informasjon som samles inn ? via nettleser (cookies):
Hva er cookies? En cookie (også kalt informasjonskapsel) er en liten fil som lagres på enheten din. Den lagrer informasjon om hvordan du har brukt nettstedet vårt, for eksempel husker den hvilket produkt du så på sist. Filen er ikke skadelig, den kan ikke inneholde virus eller programmeringskoder. De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at det vil føre til at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du ikke aksepterer cookies. Ved å bruke denne nettsiden samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser. Vær trygg på at vi aldri kan se eller lagrer informasjon som kan identifisere deg personlig ved dine besøk på vår nettside.
Hva brukes cookies til?
Vi er interessert i denne informasjonen for å kunne gjøre tjenestene våre mer brukervennlige, for å få innsikt som kan brukes til å utvikle nettsiden slik at den er relevant for våre besøkende og for markedsføringsformål. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.
Hvis du har en brukerkonto på vårt nettsted, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om netteleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.
Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvilke cookies bruker nettstedet:
Session_id ? setter en ?sesjons id? mens du er på nettsiden, for å kunne holde rede på varer du legger i handlekurven. Denne cookien slettes så snart du lukker nettleseren.
Google Analytics cookies:
__utmz ser hvor du kom fra (søkemotor, nøkkelord, link, etc.) når du landet på våre sider. Vi bruker Google Analytics internt på våre sider.
__utma holder styr på hvor mange ganger du har vært inne på våre sider, slik at vi kan se hvor mange brukere vi har som er inne for første gang og hvor mange som kommer innom våre sider oftere.
__utmb og __utmc holder styr på hvor lenge du oppholder deg på nettsidene våre når du besøker dem. Disse slettes når du forlater våre sider.
Hvis du vil deaktivere cookies
Du kan selv velge å endre innstillingene i nettleseren din slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert, men du kan da kan oppleve at enkelte funksjoner på nettstedet ikke fungerer optimalt. Du kan også velge en innstilling som gir deg beskjed hver gang en cookie dukker opp, og deretter kan du bestemme i hvert enkelt tilfelle, om du vil tillate det eller ikke.

Innebygd innhold fra andre nettsteder
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.
Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.
HVA VI SAMLER INN OG LAGRER
Når du besøker nettsiden og vår netthandel, samler vi:
? Produkter du har sett: Vi bruker dette til for eksempel å vise deg produkter du nylig har sett
? Plassering, IP-adresse og nettlesertype: Vi bruker dette til formål som estimering av skatter og frakt
? Fraktadresse: vi ber deg om å skrive inn dette, slik at vi for eksempel kan estimere frakt når du legger inn en forespørsel.
? Produkter du har lagt inn på din forespørsels liste. Dette for å kunne gi deg den beste prisen.
? All informasjon du har lagt inn i din forespørsel via woo commerce : E-mail, navn og meldingsinnhold blir slettet etter behandling hos Jubilum.
Vi bruker også informasjonskapsler for å holde oversikt over innholdet i handlekurven mens du surfer på nettstedet vårt.
HVA VI SAMLER INN FRA SVAR SKJEMA
Når du legger inn en forespørsel vie et av vår nettside sitt svarskjema blir den registrert i et arkiv. Denne data blir slettet av administratoren etter at din forespørsel er blitt behandlet og det ikke lenger er nødvendig for oss å beholde informasjonen.
Deling av informasjonen
(Nettsted/eier/Jubilum) vil ikke dele, selge, formidle eller på annen måte utlevere personopplysninger om deg på annen måte enn det som fremgår av denne personvernerklaeringen med mindre vi er pålagt dette som følge av en bindende rettsavgjørelse eller vi har innhentet ditt samtykke. Dette er imidlertid ikke til hinder for at vi kan benytte en databehandler som behandler personopplysningene på våre vegne i henhold til avtale som beskrevet i personopplysningsloven § 15. Databehandlere som får tilgang til din personinformasjon i forbindelse med levering av tjenester til (nettsted)(eksempelvis når vi bruker en tredjepart til å gjennomføre betalingstransaksjoner eller lagre informasjon på en webserver) er underlagt taushetsplikt, og de har ikke lov å bruke denne informasjonen på noen annen måte enn i utførelsen av tjenester for oss.
HVEM I JUBILUM SOM HAR TILGANG TIL INFORMASJON OM DEG OG DIN HANDEL
I Jubilum har systemadministratorer og økonomi ansvarlig tilgang til informasjon fra din forespørsel for å kunne besvare din forespørsel med et tilbud, gjennomføre et korrekt regnskap, behandle refunderinger og å gi deg kundestøtte.
MER INFORMASJON OM INFORMASJONSKAPSLER
Dersom du ikke vil bli sporet av google analytics finnes det en OPT-OUT side hvor du kan stille inn dette:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/
Dersom du vil se hva google bruker for å vise annonser til deg, og evnt justere dette kan du besøke denne siden:
https://www.google.com/settings/u/0/ads/authenticated
LENKER TIL ANDRE WEB SIDER
Vår service til deg kan innebære at vi sender deg lenker til andre websider som ikke drives av oss for å gi utfyllende informasjon. Om du klikker på lenken og går videre til en annen webside enn vår anbefaler vi deg sterkt å undersøke sikkerhetspolicyen for hver eneste webside du besøker.
Vi har ingen kontroll over og tar ingen ansvar for innholdet, integritetspolicyen eller praksis på noen tredjeparts websider eller tjenester.

ENDRINGER I DENNE PERSONVERNERKLAERINGEN
Jubilum forbeholder seg retten til når som helst å endre denne personvernerklaeringen. Den gjeldende versjonen vil alltid være tilgjengelige på websidene våre. Vi oppfordrer deg til å sjekke personvernerklaeringen fra tid til annen for å forsikre deg om at du er fornøyd med eventuelle endringer.
Hvis vi gjør endringer som endrer personvernpraksisen betydelig legger vi ut en melding på websidene våre før endringen trer i kraft.
Nettadresse: https://jubilum.no/personvern/

RETTEN TIL Å REGISTRERE EN KLAGE HOS EN TILSYNSMYNDIGHET
Hvis du er misfornøyd med måten personopplysningene dine er behandlet på, kan du i første omgang kontakte oss på post@jubilum.no
Hvis du fortsatt er misfornøyd, har du rett til å henvende deg direkte til de nasjonale tilsynsmyndighetene for å få en avgjørelse. Tilsynsmyndighetene kan kontaktes på:
Datatilsynet
www.datatilsynet.no

PERSONSVERNERKLAERING FOR JUBILUM pr. 23.1.2019


Spør oss om noe er uklart.