Matgaver

Gjort Enkelt

Firmagaver - Matgaver

Benytt deg av oss og du vil oppleve at det å handle firmagaver er svært enkelt.

Vårt fag
Handler ikke kun om at vi har det beste utvalget av gaver, eller å være gode på å finne nye og spennende produkter og løsninger. Men også om vår erfaring til å foreslå de rette produktene til din anledning.  Med over 30 års erfaring i bransjen har vi en bred produktkunnskap og kontaktflate. Dette gjør det enkelt for oss å finne de rette produktene til deg. Du får god veiledning og oppfølging underveis.

Hva vi gjør
Vi følger med og oppdaterer oss hele tiden på design og trender. Enten vi reiser på messer eller er ivrig på google. Av og til ønsker kunder et spesielt produkt, og på vår vei til å finne dette så kommer vi over også andre aktuelle produkter. Vi er alltid på utkikk etter den perfekte gaven.

Velg kortreiste produkter
Vi velger den fraktmetoden som er mest hensiktsmessig. Og for å gjøre det både rimelig og at din forsendelse setter minimale fotavtrykk, så ber vi om gode tidsmarginer på prosjektet. Det er sjeldent lønnsomt å ha dårlig tid. Men om det plutselig dukker opp et prosjekt der du har behov for produkter på kort tid, så løser vi det.

Norske produkter til internasjonale kunder og samarbeidspartnere
Når produktet er valgt og du sender oss logo, så vurderer vi hvilken metode som er best. Brodering? trykking? gravering? Og når du skal ha logoen trykket, kan det være at vi i enkelte tilfeller anbefaler en underliggende farge for at logoen skal fremkommebest mulig.

Hvordan starte et prosjekt?
Kontakt oss på enten mail, en forespørsel via vår nettbutikk eller telefon så avtaler vi enten et møte, et Teams møte, et besøk på showrom eller et telefonmøte.Vårt forslag til briefing fra deg,finner du på neste side. Jo fler av punktene du har tenkt gjennom på forhånd, det raskere kan vi foreslå en løsning

Trykking av Logo
Når produktet er valgt og du sender oss logo, så vurderer vi hvilken metode som er best. Brodering? trykking? gravering? Og når du skal ha logoen trykket, kan det være at vi i enkelte tilfeller anbefaler en underliggende farge for at logoen skal fremkommebest mulig.

Leveringstid og frakt
Det er varierende leveringstider på det enkelte produkt. Skal du ha noe trykket på tar det gjerne minst
2 uker ekstra for skisser skal først produseres, til din
godkjennin

 

Noen våre merker innenfor matgaver

CEMO AS er en ledende norsk produsent av krydder, kaffe, te og gourmetvarer. Startet opp i 2004 i Kristiandsand. CEMO skapt et navn for seg selv ikke bare for sine produkter, men også for sitt engasjement for bærekraft, spesielt innen kaffesektoren.

Krydder fra CemoCemo gourmet produkter

Matgaver.no leverer flere herlige kombinasjoner med fantastisk mat.

Konfekteske gaveGavesekk med matprodukter til jul