Miljøvennlige firmagaver

På veien til å bli enda mer bærekraftig kan du velge miljøvennlige firmagaver. Det finnes mange miljøvennlige produkter, og det lanserer stadig nye.

Logo for Jubilum
Miljøvennlige firmagaver

Bærekraftige penner i RPET produsert av Social plastic.

Vi markedsfører oss ved å bruke egne produkter.

Materialvalg og/eller kortreist

🌱 Det er jo godt kjent at det er stadig viktigere å ta vare på miljøet og redusere karbonavtrykket vårt. Derfor er vi glade for å kunne tilby en rekke produkter som er både miljøvennlige og funksjonelle. Vi har alt fra resirkulerte notatbøker og bambus-kopper til økologiske T-skjorter og matbokser av rustfritt stål. Vi har en god portefølje med produkter som er produsert i Europa, og jobber også mye med norske produsenter for å kunne tilby så kortreiste produkter som mulig.

MILJØVENNLIGE  FIRMAGAVER OG PROFILPRODUKTER 
Det er mange måter vi kan spare miljøet. Det handler om å stoppe litt opp og tenke seg om. Er det nødvendig med plastinnpakkede produkter?

Kan en kopp i bambus erstatte plastkruset? Kan man heller gå til innkjøp av porselenskrus som man kan gjenbruke? Og hvordan er egentlig produksjonsprosessene?

Har du spørsmål?

🌱 Vi jobber aktivt med å oppdatere vår egen kompetanse for å sikre at vi kan veilede våre kunder på beste måte og tilby produkter som er laget av bærekraftige materialer, og at de produseres på en ansvarlig måte. Vi tror at det å velge bærekraftige firmagaver ikke bare bidrar til å bevare planeten vår, men også viser at bedriften bryr seg om sitt samfunnsansvar og etiske forretningspraksis.

Det er også viktig å fokusere på kvalitet som gir lengre levetid, og mulighetene for gjenvinning.

🌱 Vi ønsker deg velkommen til å samarbeide med oss i Jubilum når du er i ferd med å velge og kjøpe inn firmagaver og andre relaterte produkter. 

I samarbeid vil vi komme frem til de beste løsningene til dine behov.
Vi er mer enn glade for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Enten omgående, eller så snart vi finner vi ut av det.

 
 
Foto av en ansatt som sitter tankefull foran en plakat som det står teamwork makes the dreamwork

Merkeordninger

Det er en rekke merkeordninger som kan vise produktets karbonavtrykk i kilo gjennom alle livssykluser, at det er en sikker sporbarhet av resirkulert materiale brukt i produktet eller hvor mye vann som er brukt. 
Ikke alle merkeordninger er standardiserte, slik at en kvalitet kan ha flere forskjellige merker.
Se eksempler på noen i bildet her. 

 

Er miljøvennlig og bærekraft det samme?

Nei, ikke helt.

Å være miljøvennlig betyr at man handler på en måte som i minst mulig grad belaster miljøet. Det meste som faller inn under betegnelsen miljøvennlig, vil også være bærekraftig, men begrepet bærekraftig rommer mer.

For å skape en bærekraftig utvikling må verden jobbe innen tre områder: klima og miljø, økonomi og sosiale forhold. Dette blir ofte kalt de tre dimensjonene i bærekraftig utvikling, og det er sammenhengen mellom disse tre dimensjonene som avgjør om noe er bærekraftig. (Kilde: Bærekraft for «dummies»)

DEFINISJON

Bærekraft er en slags gyllen regel for livet på jorden. Vi må leve på en måte som gjør at vi får det vi trenger, uten å skade andre mennesker eller naturen.

Utvikling = forandring: Når noe utvikler seg, skjer det en forandring.

Bærekraftig utvikling er en utvikling som imøtekommer dagens behov uten å ødelegge mulighetene for at kommende generasjoner skal få dekket sine behov.

Begrepet ble først brukt i 1987 i rapporten «Vår felles framtid» fra Verdenskommisjonen for miljø og utvikling, ledet av Gro Harlem Brundtland. Kommisjonen skulle løse både fattigdoms- og miljøproblemer, og bidro til å forandre måten vi tenker rundt miljø- og utviklingsspørsmål.

Hvordan bestiller jeg?

Enten du foretrekker å bestille via nettbutikken vår, kontakte oss via email eller telefon så skal prosessen være like enkel for deg som kunde. Du vil alltid få personlig service og oppfølging fra oss og anbefalinger når det kommer til valg av produkt, logotrykk og levering.

 • Antall

  Det er ofte et minimums antall når det kommer til produksjon av produkter med logo.

 • Leveringstid

  Vi har produkter med express levering hvis det trengs på kort varsel. Vanlig leveringstid er mellom 2-3 uker når det kommer til produksjon av reklameartikler med logo.

 • Frakt

  Vi kan levere til alle steder i Norge. Vi har også muligheter for om pakking og mellomlagring hvis det trengs. Der man vil at produktene skal leveres til forskjellige steder.

  Det er ikke gratis frakt hos oss, rett og slett fordi vi ikke kalkulerer inn fraktkostnaden in i prisen på produktene, fordi vi fakturerer ut kostnaden på denne 1 til 1.

HVORFOR DU BØR VELGE JUBILUM?

Om du velger å handle hos Jubilum får du mange fordeler i tillegg til et solid utvalg av produkter.

Skreddersydde løsninger

Vi trykker logo eller ditt design på produktene. Eller tilpasser produktene.

Lave priser

Vi har en fornuftig og bærekraftig drift, og kan derfor tilby gunstige priser.

Høy produktkunnskap

Mer enn 25 års bransjeerfaring og et brennende engasjement finner vi det du ønsker deg. 

Dedikerte kunderådgivere

Våre kunder er selve nerven i vår virksomhet Alt fra et hyggelig samarbeid til det at vi alltid leverer på service.

Pakkeri, lager, distribusjon

Vi tilbyr ekstraservice som du kan ha bruk for. Vi leier oss inn ved behov, slik at du kun betaler når du bruker tjenesten.

Bærekraftige produkter

Vi prioriterer bærekraftige og miljøvennlige produkter der det er mulig.  

Siste artikler

Sjekk ut våre siste artikler angående reklameartikler og markedsføring.

 • Refleksdagen

  Forebygg med å gi refleksbrikker. En liten strøartikkel med stor verdi. Vi husker tilbake på de klingende og harde refleksene…
 • 9 Populære reklameartikler vi anbefaler i 2023

  De 9 reklameartiklene som vi anbefaler i denne artikkelen er velkjente og godt brukte, og det er ikke uten grunn.…
 • Reklameartikler til messer

  Du kan rekke å bestille nå. Reklameartikler til messer Nå er straks høsten her, med mange messer, samlinger og meet-ups.…