You are currently viewing Nå er det glatt!

Nå er det glatt!

Egentlig en unødvendig heading, for enhver som er ute og går kan ikke unngå å kjenne på et isete føre. Først så laver snøen ned og legger et vinterteppe over både by og mark og fjell. Det var mange smilende fjes og de som er glade i å gå på ski var ekstra begeistret. For andre så ble det redusert fremkommelighet, med så store snømengder – men man kom seg frem på ett vis.

Så slo været helt kontra, varmegradene dukket opp sammen med et sildrende regnvær. Fra et vinterlig snørikt landskap ble det brått isglatte og vanskelig farbare gangstier, fortauer og veier. Brøyte- og strømannskapene står på for å sikre veiene, men mens man venter på det så er løsningen enkelt og greit: Brodder.

Og brodder er ikke bare for eldre folk. Vi har brodder for barn også, for de skal sikres på vei til og fra skole og aktiviteter.
Gi litt ekstra omtanke til dine kolleger nå på starten av året, så har de dem tilgjengelig når det kreves. For det skjer så plutselig at man befinner seg ute på glatta.

Vi har brodder fra Nordic Grip og Yaktrax. Med disse trår du ned med et forutsigbart grep. Fra å kjenne hjertepumpa dunke i det du stadig, nesten, faller, så går du trygt over islagte veier og fortau.

Velg mellom Walking brodden som er en standard type med pigger. Det er en heldekkende brodd med 10 kraftige metalldubber. Enkel å ta av og på, og med et solid grep.

Nordic Grip Running er perfekt til trening eller om du velger Nordic Grip Mini som raskt kan tas og og på ved behov, og som tar liten plass i vesken.

Yaktrax er en sporty og slitesterk brodd for turer på is og snø. Kraftige remmer holder broddene på plass ved bruk i dyp, hard eller kram snø og is.

Vi har gode bedriftspriser, når du bestiller fler om gangen.

Send oss en e-post til post@jubilum.no , så sender vi deg en oversikt over modeller og priser.