Nå er det snart påskeferie :-)

Nå er det snart påskeferie :-)

Det er en unik mulighet for de fleste til å gjøre noe annet, for noen dager. Tempoet settes ned, og man kan nyte gode dager sammen med familie og venner. Rusle en tur, ta en skitur på ennten langrenn eller på alpinski eller lese en god krim. Det gjør godt å koble helt ut, og man kommer tilbake på jobb etter ferien, med ny energi.

Det er forskjellige tradisjoner som regjerer. Noen har en bypåske, og rusler rundt på kjente steder, eller utforske rnoe av det nye som har poppet frem i byen sin. Skaff deg gjerne en oversikt over aktivitetene i din by for nettopp denne påsken. Det finnes mye på nettet, og når du surfer rundt så finner du mye av det du ønsker å se og oppleve.

Har du små barn, så kan planleggingen gi et godt grunnlag for en fin dag og ny læring sammen.Og dere kan lage mye hyggelig påskepynt, som å blåse ut egg og male dem. 

I år er påskeferien «sen», så her er det store muligheter for å se de første blomstene stikke frem av jorden og å kjenne på varme solstråler. Og det gjelder også om du er på fjellet. Ta deg en skitur og gled deg over vakker natur.
Kanskje har du med en Kvikk lunch eller påskemarsipan som du har fått av arbeidsgiveren din? Eller en solkrem som også lå i påskegaven fra kontoret. 


Vi i Jubilum har levert påskegaver til mange firmaer, så kanskje gaven din er handlet inn hos oss? Det håper vi, for da har du fått med deg skikkelige gode påskeegg fra Hval sjokolade. Norsk produksjon, og kortreist. Det kan ikke bli bedre!

God påske!

Lukk meny