ØKOLOGISK BOMULL (11.11.21)

ØKOLOGISK BOMULL (11.11.21)

Økologisk bomull

Redusert tilgang på økologisk bomull

EN AV VÅRE GROSSISTER INFORMERER:

Siden pandemien har etterspørselen etter økologisk bomull økt gradvis, mens tilgjengeligheten har gått ned på grunn av mangel på arbeidskraft. Økologisk bomull har blitt en mangelvare i markedet, spesielt siden den har en tyngre produksjon enn ordinær bomull. 

Prisen på økologisk bomull har økt betraktelig siden pandemien, og våre innkjøpspriser har per i dag økt med 40 %, i tillegg til økte fraktkostnader. 

New Wave Norway har på grunn av dette valgt å midlertidig stoppe innkjøp av produkter med økologisk bomull, mens vi venter på en stabilisering av markedet og råvarepriser. Ny vurdering vil bli gjort ved neste innkjøpsvindu om ca. 6 måneder.

 

For mange er det nå tid for innkjøp av firmajulegaver, men planlegging av innkjøp for vårens aktiviteter har også startet. Det kan være at du ønsker en bærekraftig produktreklame, eller at dere på annen måte ønsker å understreke en bærekraftig profil, med bærekraftige produkter.

Spør oss, uansett. Markedet kan endres og mye kan skje. Uansett så står vi på hodet for å hjelpe deg med dine innkjøpsbehov.

Lukk meny