Alle_varemerker_firmagaver

Om oss

Vår historie

14.januar 2015 ble Jubilum etablert, etter et mangeårig ønske av Vibeke. Hun hadde jobbet i over 25 år med firmagaver, og egentlig sett seg litt lei på instruksen om å selge de «bæra vi har». Så klart, om du har behov for «en eller annen» oppmerksomhet i full fart, så fikser vi det. Vi har innsikt i markedet og vet hva som er mest attraktivt å motta. Enden det er kvalitets gaver innen interiør, elektronikk, sport, friluftsliv eller andre bedriftsgaver. Men vi har valgt å være en frittstående forhandler, som ikke er bundet opp mot den enkelte produsent, men som foreslår de gavene og reklameartiklene som best møter dine behov. Det vil også oppleves gunstig at du har en forhandler som kan leveres alle dine ønskede produkter.

Som stolte selgere og veiledere gjør vi alt som står i vår makt for å gi deg den beste servicen og de beste prisene. At produktene vi tilbyr holder en høy kvalitet, er en selvfølge.

Vi er også «litt over gjennomsnittet» opptatt av bærekraft og sirkulær økonomi, og har opparbeidet oss en bred kunnskap om dette og om produksjonsprossesser, bruk av materialer som er resirkulerte og i hvilken grad de kan gjenvinnes. Og ikke minst så har vi opparbeidet oss en kunnskapsbase for alle gjeldende sertifiseringer. Det er nemlig ikke få. Dette er en kontinuerlig og interessant læreprosess.

Vi brenner for å gi våre kunder det aller beste, at mottakerne er superfornøyde og produktene av høyeste kvalitet -og for vårt bidrag til en bedre klode.

Vi har vært gjennom mange utfordringer, og de siste årene har Covid situasjonen preget oss veldig. Nå er vi igjen «oppe og går», og gleder oss over at kundene kommer tilbake til oss og handler som tidligere. Og ja, vi er svært stolte over kundelisten vår som består av mellomstore og store anerkjente bedriftsnavn og institusjoner.
Vi ønsker også deg velkommen som fornøyd kunde hos oss.

 

Jubilum

Jubilum er en forhandler av firmagaver som stadig pusher grensene for å finne nye produkter, nye løsninger og å gi enda bedre service til våre kunder!
Gjennom hele verdikjeden fra ditt første spørsmål til levering og fakturering vil du oppleve at vi tar ansvar. 
Vi er gode på å holde våre egne kostnader lave slik at vi kan gi deg som kunde, de beste prisene. 
Vår visjon er å finne, tilpasse eller skape de produktene våre kunder har behov for.
Derfor er vi -og vil fortsette å være -en fri og uavhengig bedrift. 

Profilen din er viktig – også for oss

Vi hjelper til med alle typer logofisering og spesialproduksjon. Kanskje det holder å kun velge et produkt i dine logofarger? Eller også å trykke logoen på produktet? Kontakt oss med din oppgave så vil vi gi deg et løsningsforslag.

Bransjeerfaring

Mange års bransjeerfaring gjør at vi kan gi deg gode svar på dine spørsmål. Det krever innsikt og kompetanse å kjenne til alt fra materialer, trykkemulighet, hvordan et produkt holder på varmen mv. 

Service

Våre kunder står i fokus når vi jobber med et prosjekt. Vi tar vårt ansvar som prosjektledere alvorlig – og gleder oss veldig over de positive tilbakemeldingene vi får. Og slik ønsker vi å fortsette.

Hvordan vi jobber

Hver eneste innkomne forespørsel og bestilling blir manuelt behandlet av oss for å sikre deg den beste og rette behandlingen.
Om du legger inn en ordre her så er den ikke bindende før en eventuell skisse er godkjent og du har mottatt en ordrebekreftelse fra oss.

Du kan kikke inn på vårt utvalg i nettbutikken, eller spørre oss om veiledning til å finne frem til det rette produkt.

Om du ønsker å håndtere hele din bestilling selv så har vi lagt opp nettbutikken så enkelt at du kan gå rett på et ønsket produkt og bestille det. Du vil deretter motta en ordrebekreftelse etter at vi har sett gjennom din bestilling. 

Ønsker du å benytte deg av vår produktkompetanse, erfaring og konsulentveiledning så er du velkommen til det.  

Vi er ordremottagere og prosjektledere! Vi er også et kreativt team som løser dine oppgaver. Enten du er på jakt etter julegaver til dine ansatte, ny profilering eller lansering av en kampanje. 

VÅRE VISJONER

JUBILUM
Vi valgte å gi vår bedrift navnet JUBILUM fordi det betyr *(joyful/wild) shout Det er vår misjon at vi hjelper våre innkjøpere til å finne den beste gaven til sine mottagere. Og når de mottar gaven kommer de med et gledesutbrudd *joyful, wild shout
DEDIKERTE
Vi ønsker alltid å gi våre kunder det beste!
KREATIVE
Vi skaper nye løsninger.
ENTUSIASTISKE
 Vi er ivrige og stolte av jobben vi gjør.
VI STORTRIVES MED Å KUNNE BIDRA FOR DEG, I DIN HVERDAG!
Å kunne avlaste deg med oppgaven med å finne en egnet firmagave. Lete rundt og foreslå det vi mener er eksakt det du spør etter. Det er ikke alltid du kan være helt konkret på hva du ønsker. Men vi stiller spørsmålene som gjør at vi forstår hva du er på jakt etter og matcher dine behov med tilbud på aktuelle firmagaver. 
 
 

VIBEKE BORG
M: 94 38 66 73
E-post: vibeke@jubilum.no

ES Og finner du ikke Vibeke på plass bak Macen eller i et kundemøte, så er hun trolig til fjells eller i marka og dyrker sin store ski-hobby 🙂