Firmagaver påsken

Påskegaven man får fra jobben, er en hyggelig gest man setter pris på. Påsken er av de klassiske anledningene der du som arbeidsgiver kan vise at du setter pris på innsatsen samtidig som du ønsker hver enkelt gode ferie dager.

.

Logo for Jubilum

OBS! Vi holder på med oppgradering av ny nettside. Denne siden er ikke ferdig og vil inneholde mangler.

Bestill påskegavene i februar, så har du dem klare!

Jubilum hjelper deg gjerne med å finne de rette gavene.

Her har du påskegavene for påsken 2024

Påsken 2024 starter torsdag 28. mars og varer til 1. april. Vi har kommet 3 måneder ut i det nye året, og de fleste synes det er godt med et avbrekk. Får de med seg en hilsen fra arbeidsgiveren gir dette en positiv ringvirkning. Er det et påskeegg fylt med marsipan og sjokolade er dette noe som kan glede fler.

Påsken er en av de etablerte anledningene for å gi ansatte en påskjønnelse eller en hilsen. Klassiske påskegaver er påskeegg, oftest fylt med marsipan. Men for ikke å havne i situasjonen med at ikke alle liker marsipan, så har egget utviklet sitt innhold til å bli litt mer mangfoldig.  Vi har også levert ryggsekker med solkrem og termoser, buffer og matbokser. Produkter som alltid vil kunne brukes.
For ikke å glemme den klassiske spekepølsen med litt flatbrød til, i en sekk. Det er populære gaver.
Om vi har innsikt i bedriftens markedsstrategi, og gjerne historikk på tidligere gaver vil vi kunne foreslå påskegaver som passer inn og bygger oppunder ønsket omdømme.
Selv så holder vi en knapp på kortreiste påskeegg, som påskemarsipan fra Hval sjokoladefabrikk. Norskt og kortreist.
Vi hjelper gjerne til med forslag. 

Hvorfor gi påskegaver

Påsken 2024 kan gjerne planlegges allerede nå.
Mange ledere og selskaper gir gaver for å vise sin takknemlighet til kolleger og ansatte. Dette kan bidra til at de bedre forstår deres egen betydning for selskapet og også forbedrer deres prestasjoner.  Et klapp på skulderen eller noen ord i forbifarten er også viktig, men å gi en gave som er lik for alle skaper et fellesskap. Det er ikke alltid så mye som skal til. En leppepomade og en solkrem er praktiske produkter som blir brukt og som man har behov for. En vannflaske likeså. Det handler om å oppleve at man blir verdsatt.
Og – vi hjelper deg gjerne med å finne forslag som både er anvendelige, godt mottatt og bærekraftige.
Plutselig så er påsken 2024 her.

OM DU GIR PÅSKEGAVER 2024, Hva kan det gjøre?

 • Økt engasjement blant ansatte: Personlige gaver kan hjelpe ansatte å håndtere stress på arbeidsplassen, noe som kan forbedre deres totale engasjement. Dette kan også øke deres positivitet på arbeidsplassen og bidra til et konstruktivt arbeidsmiljø.
 • Styrket ansattes lojalitet: Å gi gaver til teamet ditt kan hjelpe styrke det profesjonelle forholdet mellom deg og dine ansatte. Denne forbindelsen kan forbedre ansattes lojalitet til deg, dine mål og selskapet.
 • Forbedret produktivitet: Belønninger for gode prestasjoner kan hjelpe ansatte å forstå selskapets verdi på å oppnå milepæler eller mål. Dette kan øke motivasjonen på arbeidsplassen og forbedre produktiviteten.
 • Økt jobbtilfredshet: Å tilby pauser i arbeidsdagen for å gi gaver til teamet ditt eller ansatte kan hjelpe dem å slappe av og redusere stress. Dette kan også bidra til å fremme et positivt og vennlig arbeidsmiljø som ansatte verdsetter.
 • Og når dine ansatte sitter og koser seg med påskegaven, så går det en positiv tanke til deg, arbeidsgiversen.
Takke ansatte for innsatsen

Påsken 2024 - 10 påske klassikere

PÅSKEEGG
SOLBRILLER
CAPS
SOLKREM
LEPPEPOMADE
TERMOS
BUFF
RUMPETASKE
SKISMØRING
RYGGSEKK

Se våre siste oppdateringer

Se inn på våre siste artikler om hva vi gjø.

 • Refleksdagen

  Forebygg med å gi refleksbrikker. En liten strøartikkel med stor verdi. Vi husker tilbake på de klingende og harde refleksene…
 • 9 Populære reklameartikler vi anbefaler i 2023

  De 9 reklameartiklene som vi anbefaler i denne artikkelen er velkjente og godt brukte, og det er ikke uten grunn.…
 • Reklameartikler til messer

  Du kan rekke å bestille nå. Reklameartikler til messer Nå er straks høsten her, med mange messer, samlinger og meet-ups.…

Spør oss om forslag

Enten du ønsker å gi et påskeegg eller en ryggsekk. Vi har utvalet som du kan velge fra. 

Kontaktside