PÅSKEN 2020

Vi har levert påskegaver til bedriftene i år, som tidligere. Men det er vel første gangen at vi har fått så mange gode tilbakemeldinger på at dette var hyggelig. 

Uansett så er det alltid hyggelig å få en oppmerksomhet fra bedriften man jobber i. Man skal ha en fin ferie enten i byen, ved sjøen eller til fjells. Det skal bli fine dager hvor man får tid til å være sammen og å gjøre mye av det man ikke får tid til i hverdagen. Og det blir en pause fra jobben.

I disse Koronatider har det vært spesielt viktig med denne påskegaven som viser omtanke. Som viser at det er ledere som takker for en ekstraordinær innsats. Som er glade for at du takler krisen som det er  og også sitter i utfordrende arbeidssituasjoner på hjemmekontoret. En bedrift som ser at selv om det kollegiale er desentralisert og man kun tidvis har kontakt med hverandre via SKype eller FaceTime eller på andre plattformer så bidrar hver og en med sin innsats som aldri før.

Det er godt å bli takket. Og å bli anerkjent for den jobben man gjør. Men i år ble det ekstra verdifullt å kjenne på fellesskapet man har på sin arbeidsplass. At man har kolleger og ledere som tenker på en. 

Og så er det hyggelig for alle de som er rundt en at også de får litt påskegodt. Det skaper en ekstra god stemning, det

 

Vi vil også gjerne fremheve at vi har prioritert å tilby påskeegg fra Hval sjokolade. Rett og slett fordi dette er norske produkter. Produsert på Torp, rett utenfor Sandefjord. Norske produkter som smaker supergodt. Og så er vi med å bidrar til å opprettholde arbeidsplasser. Det gjør ekstra godt.

En fordel var det også, når en kunde var sent ute… Vi bare kjørte ned og hentet påskeeggene slik at de ble levert i tide. Og Hval sjokoladefabrikk stilte opp og produserte eggene som skulle til.

Helt herlig!

Lukk meny