Profilering

Benytt enhver anledning til å profilere bedriften. Enten  bedriftsidrettslaget skal ut å løpe og har drakter med logo på eller at dere serverer kaffe i servise med logo trykket på. 

Jubilum - Reklameartikler og firmagaver

OBS! Vi holder på med oppgradering av ny nettside. Denne siden er ikke ferdig og vil inneholde mangler.

Profiliering

Merkevarebevissthet

Skill deg ut

Benytt bedriftsprofilering til å skape en unik identitet for bedriften din.

Kommuniser dette ut til målgruppen, og differensier deg fra dine konkurrenter.

4 viktige punkter for å lykkes med profilering

 1. Bygg merkevarebevissthet.
  Profilering hjelper bedriften din med å bli gjenkjent og husket av potensielle kunder. Ved å skape en tydelig og konsistent merkevareidentitet gjennom bruk av logoer, farger og typografi kan du differensiere deg fra konkurrentene og bygge opp en positiv oppfatning av bedriften din hos målgruppen.
 2. Jobb med å oppnå troverdighet og tillit.
  Når bedriften din har en tydelig profil og kommuniserer den konsekvent gjennom alle kanaler og på alle flater, kan det bidra til å øke troverdigheten og tilliten til bedriften blant kundene. Bedriften fremstår profesjonell, pålitelig og i stand til å levere kvalitetsprodukter og eller -tjenester..
 3. Skill deg ut fra konkurrentene.
  Ved å tydeliggjøre hva som gjør bedriften din unik og verdifull, kan du tiltrekke deg potensielle kunder som søker etter akkurat det du tilbyr. Profilering handler ikke bare om visuelle elementer, men også om å formidle bedriftens verdier, misjon og historie.
 4. Økt markedsføringspåvirkning:
  Når bedriften din har en tydelig profil, blir markedsføringsinnsatsen din mer effektiv. Du kan målrette budskapet ditt til riktig målgruppe og bruke riktige kanaler for å nå dem. Profilering gjør det også enklere å utforme og levere markedsføringsmateriale som er i tråd med bedriftens identitet.

Samarbeid

Samarbeid og partnerskap

Samarbeid og partnerskap: En godt profilert bedrift kan tiltrekke seg samarbeidspartnere og potensielle investorer. Når du viser et klart og definert bilde av bedriften din, kan det være lettere å presentere din verdi og potensial for andre aktører. Dette åpner opp for muligheter for samarbeid og partnerskap som kan styrke din bedrift ytterligere

Konklusjon: Profilering av bedriften din er en kraftig strategi som kan hjelpe deg med å oppnå suksess i dagens krevende forretningsmiljø. Gjennom bedriftsprofilering kan du bygge merkevarebevissthet, forbedre troverdighet og tillit, skille deg ut fra konkurrentene, øke markedsføringspåvirkningen og tiltrekke deg potensielle samarbeidspartnere.

Vi samarbeider gjerne med deg om å utvikle en profileringsstrategi som fungerer. 

 

Features

Bygg bedriftens identitet på alle mulige arenaer. Og på og med alle produkter som dere bruker både internt og eksternt.

Messer

Standen er designet i egne farger og med logotrykk.

Resepsjonen

Møbler og interiør velges i harmonernde farger til bedriftens profil.

Interne samlinger

Konferansen blir husket med produkter som ble delt ut på dagene

Firmatur

Synliggjør for omverden at bedriften er på reise..

Arbeidsutstyr

Handle inn virksomhetens utstyr og preg disse med en logo.

In-house

Konferanserommene utstyres med krus, kaffekanner, karafler og penner – med logo.

Profilartikler

Profilartikler er funksjonelle produkter enten preget med din logo, designet i dine logofarger eller også preget med en dekor som gjenspeiler ditt budskap.

Tenk deg at avdelingen skal på et seminar til helgen. Utstyr dem med reisebagger, en ytterjakke og kanskje en caps med logo på. Dette skaper tilhørighet til både bedriften og kollegene samtidig som de er bevegelige reklameplakater for virksomheten din. 

Foto av penn med logo laget i Social plastic

Logopenn

UPDATES

I vår jobb dekker vi mange fagfelt,  og når vi kommer over noe vi mener kan ha interesse for flere og er relatert til firmagaver- ja da skriver vi litt om det, her. God lesning!
 • Refleksdagen

  Forebygg med å gi refleksbrikker. En liten strøartikkel med stor verdi. Vi husker tilbake på de klingende og harde refleksene…
 • 9 Populære reklameartikler vi anbefaler i 2023

  De 9 reklameartiklene som vi anbefaler i denne artikkelen er velkjente og godt brukte, og det er ikke uten grunn.…
 • Reklameartikler til messer

  Du kan rekke å bestille nå. Reklameartikler til messer Nå er straks høsten her, med mange messer, samlinger og meet-ups.…
Logo for Jubilum

Dette kan vi

Vi skaper profilerende produkter for din bedrift.

KONTAKT