Refleks
Refleks-reklameartikkel-Jubilum

Refleks

Refleks er en av de reklameartiklene som selger mest. De er rimelige, gir en fin reklame og vitner også om omtanke overfor dem man gir den til. Og de er virkelig bidragsytere til å redusere påkjørsler i høstmørke. 

 

Nå har vi i lang tid vært inne i mørketiden med mye regn og dårlig sikt. Kjører man bil så skvetter man til om man ser en fotgjenger som plutselig er foran bilen. Har fotgjengeren refleks så får man et langt bedre varsel enn om de går uten. 
Om du tar en kikk på denne filmen fra Trygg Trafikk viser den klart fordelen det er for både fotgjengeren og bilisten, at fotgjengeren bruker refleks.

 

 

 

 

 

Og kan det være så veldig vanskelig å bruke refleks?

De finnes i mange utgaver. Slap-wrap som enkelt festes rundt armen. Men såklart, denne må tas av og på, og man glemmer kanskje å ta den med seg når man går hjemmefra.

Da kan brikken være et godt alternativ. De som er myke er enkle å ha hengene på klær og bagger hele tiden.

Joda, man har kanskje en tanke om at refleks er litt «gamle folk» greier. Men det ER ikke det. Det er ikke gammeldags å sikre seg når det er fullt mulig, på en rimelig måte.

 

Ønsker du å få produsert en refleks med deres egen logo på så kan du ta en kikk på mulighetene HER. Evt les også vår andre post om refleks: HER

Lukk meny