Reklamegaver som setter spor finner du her.

Reklamegaver

Vi er et ledende profileringsselskap i Norge som har mange års erfaring i bransjen. Det skal være hyggelig og enkelt å handle hos oss, og vi ønsker alltid å gi den beste servicen. Med over 10 000 profilprodukter i nettbutikken har vi et av markedets største sortiment. Vi har noe for alle bedrifter og alle anledninger!

PROFILERINGSGAVER

Ønsker du å profilere bedriften på f.eks. et gateløp eller sykkelritt så kan vi hjelpe til med å sette sammen effekter og produkter som vil gi et helhetlig inntrykk.

PRODUKTREKLAME

Et krus med din logo eller penn er produkter som blir brukt hver eneste dag hvilket øker eksponeringen av din logo.
Spør oss så hjelper vi til med å finne det som er rett for din virksomhet.

BEDRIFTSAMBASSADØRER

Gir du dine ansatte en skikkelig god week-end bag med logo preget på er det stor sannsynlighet for at din logo blir eksponert på de forskjelligste arenaer. Det handler om å gi kvalitetsprodukter som blir brukt.

ARRANGEMENT

Er dere mange i bedriften som skal på fotballkamp så blir bedriftens logo ekstra synlig om alle er utstyrt med jakker, caps ol. Det styrker også felles identitet.

GIWE AWAYS

Når du ønsker å gi et reklameprodukt til mange -en såkalt "giwe-away" er det allikevel viktig å sørge for at det er i rett kvalitet. Om ikke så blir det bare irriterende. Vi har kunnskap om hvilke produkter som er etterspurt akkurat nå, og vil gi deg et tilbud tilpasset ditt budsjett.

Korte fakta