Savner du lunchen på kontoret?

Savner du lunchen på kontoret?

Savner du lunchen på kontoret? Eller å kunne stikke ut på kafeen på hjørnet sammen med noen kolleger for å spise? Uansett hvor krevende arbeidsdagene er, mat må man ha. Og sosial kontakt med kollegene kjenner man mer og mer på, at er veldig viktig. 

Å kunne ha en og annen hjemmekontordag var tidligere et lite luksus gode, som vi nøt til det fulle. Nå ønsker vi oss tilbake til normalen. Til å komme inn på kontoret i full fart om morgenen med et lite «Hei». Ta en morgenkaffe, jobbe, spise, og enkelt kunne ta opp jobbsaker for et bidrag til løsning og videre utvikling.

Teams for jobbmøter er godt etablert. Og er svært effektive og fokusertMen hva med et Teams lunch møte? Spise sammen, småskravle litt. Kanskje også lage mat sammen? La en være kokken som setter opp menyen. Send hjem en salt- og pepperbøsse til den enkelte, slik at alle får et minne fra dagen. Sett i gang og lag lunchen sammen, foran skjermen. Eller bare spis sammen. En dag. God lunch!

ES: Bare spør meg om du ønsker et tips til gjennomføring.

ES: Her ser du parmesankjeksen som jeg raskt laget i lunchen i går. Oppskriften finner du her: https://uprøvd.no/oppskrifter/parmesankjeks/

  

Lukk meny