You are currently viewing Tekstil med logo, til bedriftsidrettslaget

Tekstil med logo, til bedriftsidrettslaget

Er du på utkikk etter tekstiler til bedriftsidrettslaget ditt? Vi tilbyr en flott mulighet for bedrifter til å bestille tekniske klær, med trykket logo. Vårt utvalg inkluderer alt fra t-skjorter og treningsjakker og bukser, til hettegensere.

Vi er opptatt av å tilby produkter av høy kvalitet som varer lenge. Våre tekstiler er designet med omtanke og ekspertise for å sikre komfort og slitestyrke. Du kan være trygg på at klærne vil se bra ut selv etter flere vask.

Vi forstår betydningen av å bygge et sterkt bedriftsidrettslag, både for helse og bedriftskultur og hjelper deg gjerne med å finne frem til den beste løsningen. Vi tar oss også av trykkingen av deres logo som bidrar til å fremme bedriftens identitet og skape en profesjonell image.

Dere kan også støtte deres lokale idrettslag med drakter, med deres logo trykket på.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for å diskutere dine behov og få et tilbud som passer dere. Vi ser frem til å hjelpe deg med å skape et imponerende og enhetlig lag som vil representere bedriften din på en profesjonell måte. Leveringstiden varierer og ligger mellom 2-4 uker etter godkjent skisse.